Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Waarom je een beveiligingscamera buiten zwart wilt

Waarom je een beveiligingscamera buiten zwart wilt

Heb je een beveiligingscamera buiten? Dan wil je deze waarschijnlijk in zwart. Veel mensen denken dat dit omdat het er beter uitziet, maar dat is niet het enige voordeel. In dit artikel vertellen we je waarom een beveiligingscamera buiten in zwart beter is.

 

Beter te camoufleren

Allereerst, zwart is beter voor het weer. Het kan beter tegen de zon en andere weersomstandigheden. Daarnaast, zwart helpt ook om beter te camoufleren. Je wilt niet dat je camera opvalt, want dan is het minder beveiligend. Een zwarte beveiligingscamera kan beter opgaan in de achtergrond, waardoor dieven en andere ongewenste gasten minder snel opmerken dat je een camera hebt.

 

Verschillende types beveiligingscamera's in het zwart

Er zijn verschillende types beveiligingscamera's in het zwart. Je hebt bijvoorbeeld draadloze beveiligingscamera's, beweging gestuurde beveiligingscamera's en nachtzicht beveiligingscamera's. Welk type je kiest, hangt af van wat voor soort beveiliging je nodig hebt.

 

Een beveiligingscamera is een must-have

Als je nog geen beveiligingscamera buiten hebt, is het tijd om er een te kopen. Een beveiligingscamera is een must-have voor elk huis. Het geeft je een veiliger gevoel en helpt bij het voorkomen van inbraak en andere criminaliteit. Als je er een in zwart koopt, heb je nog meer voordelen. We raden je aan om eens te kijken naar de verschillende beveiligingscamera's en welk type het beste bij jouw huis past.

 

Safire Ipt838Cwa Zwarte 4Mp Ip Turret Camera Met 24/7 Kleurenbeeld

Safire Ipt838Cwa Zwarte 4Mp Ip Turret Camera Met 24/7 Kleurenbeeld

Specificaties

  • 4MP zwarte IP turret camera
  • 2.8mm vaste lens (circa 120° kijkhoek)
  • Dankzij zeer gevoelige sensor en wit licht 24/7 kleurenbeeld
  • Truesense 2: geavanceerde vals alarm filter voor auto's en personen
  • MicroSD kaart slot (max. 256GB)
  • Ingebouwde microfoon

 

Welke opties heeft de beveiligingscamera?

Als je een beveiligingscamera wilt kopen, is het belangrijk om te kijken naar de opties die je hebt. Er zijn veel verschillende beveiligingscamera's op de markt, dus er is vast wel een die bij jouw huis en beveiligingsbehoeften past. Kijk bijvoorbeeld naar de volgende opties:

 

-Beweging gestuurde beveiligingscamera's

-Draadloze beveiligingscamera's

-Nachtzicht beveiligingscamera's

 

Als je weet welke opties je hebt, kun je beter beslissen welke beveiligingscamera buiten in zwart het beste bij jou past.

 

Enkele tips voor het gebruik van beveiligingscamera's

Als je een beveiligingscamera in zwart gaat gebruiken, is het belangrijk om enkele tips in acht te nemen. Hieronder vind je enkele tips voor het gebruik van beveiligingscamera's:

 

-Zorg ervoor dat je beveiligingscamera goed is verstopt. Je wilt niet dat je camera opvalt, want dan is het minder beveiligend. Een zwarte beveiligingscamera kan beter opgaan in de achtergrond, waardoor dieven en andere ongewenste gasten minder snel opmerken dat je een camera hebt.

 

-Kies voor beveiligingscamera's met nachtzicht. Dit is handig als je 's nachts thuis bent en je wilt weten wat er buiten gebeurt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden