Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Waarom je een dome camera buiten wilt plaatsen

Waarom je een dome camera buiten wilt plaatsen

Heeft u ook zo'n hekel aan dieven en vandalen? Wilt u er zeker van zijn dat uw eigendommen veilig zijn? Laat dan een dome camera buiten plaatsen! Deze camera's hebben een koepelvormige behuizing, wat ze goed beschermt tegen vandalisme. Daarnaast zijn dome camera's ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw beveiliging altijd op orde is. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van dome camera's buiten.

 

Waar kun je het beste een dome camera buiten plaatsen?

Waar kunt u een dome camera het beste plaatsen? Er zijn verschillende plekken waar u een dome camera kunt installeren. Bijvoorbeeld boven de voordeur, aan de zijkant van het huis of op het dak. Het is belangrijk om te kijken naar de locatie waar u de dome camera wilt plaatsen. Denk hierbij aan obstructies zoals bomen of palen, maar ook aan de lichtinval. De dome camera moet namelijk een goed zicht hebben op de omgeving.

 

Hoe installeer je een dome camera buiten?

Hoe installeer je een dome camera buiten? Een dome camera buiten is relatief eenvoudig te installeren. In de meeste gevallen wordt de dome camera aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Daarnaast moet er ook een stroombron beschikbaar zijn, zoals een accu of zonnepaneel. De dome camera wordt vervolgens bevestigd aan de muur of het dak met behulp van een beugel.

 

Heeft een dome camera goed nachtzicht?

Een dome camera heeft doorgaans een betere nachtzicht dan een bullet camera. Dit komt doordat de dome camera een breder zichtveld heeft. Daarnaast is de beeldkwaliteit vaak beter in donkere omstandigheden. Bent u op zoek naar een dome camera met goed nachtzicht? Kijk dan bij dome camera's met infrarood nachtzicht. Of een beveiligingscamera nachtzicht heeft staat altijd omschreven in de beschrijving van het product op onze website. 

 

Voordelen dome camera buiten

Alle voordelen van een dome camera buiten:

- Bestand tegen vandalisme

- Bestand tegen verschillende weersomstandigheden

- Geschikt tegen lage temperaturen

- Geschikt tegen hoge temperaturen

- Goede beeldkwaliteit

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden