Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Waarom je geen beveiligingscamera moet kopen bij Alibaba of Ali Express

Waarom je geen beveiligingscamera moet kopen bij Alibaba of Ali Express

Bij Alibaba en Ali Express zie je vaak mooie artikelen voor weinig. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar wanneer je voor langdurig gebruik en kwaliteit wilt gaan raden we dit absoluut niet aan. Lees in deze blog onze bevindingen na het testen van een camera van Alibaba/Ali Express.

Het beeld

Met deze camera’s heb je overdag prima beeld en ziet alles er goed uit, echter gebeuren de meeste inbraken in de avond en nacht. Wanneer dat gebeurt is het fijn als alles goed en duidelijk op beeld staat, daar heb je immers de camera voor gekocht. Bij de starlight modellen van de Ali websites is de kwaliteit helaas erg slecht. Er worden namelijk zeer goedkope onderdelen gebruikt waardoor je ruis, andere vreemde storingen en totaal geen nachtzicht krijgt. Sommige camera’s en sets gaan na een aantal dagen al kapot. Alles ziet er vaak goed uit aan de buitenkant maar wat je bij deze camera’s niet van de buitenkant ziet is dat ze een enorm goedkope chip hebben waardoor het beeld slecht is, vooral in de nacht.

Service

Ga je echt voor een vandaalbestendige camera's voor je huis of bedrijf die kwalitatief goed zijn en waar je lang plezier van wilt hebben? Dan is Ali niet altijd de beste keus. Bij Security Thuis betaal je misschien wat meer maar dan krijg je zeer goede kwaliteit camera’s, een top service en garantie! Iets wat je bij Alibaba en Ali Express kan vergeten. Bij veel andere bedrijven kun je makkelijk sets en camera’s bestellen maar ontbreekt de service en installatieservice, bij ons is dat niet het geval. Wij staan klaar voor onze klanten.

 

Je kan via deze link eenvoudig een beveiligingscamera bestellen

Via deze link kun je eenvoudig een volledige beveiligingscamera set bestellen

 

Security Thuis | Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden