Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Waarom je met een camerabewaking set jouw huis of bedrijf wilt beveiligen

Waarom je met een camerabewaking set jouw huis of bedrijf wilt beveiligen

Heb je een bedrijf en wil je graag beveiligd camerabeelden hebben van binnen en buiten je pand? Of ben je op zoek naar een camerabewaking set voor thuisgebruik? Dan is dit artikel zeker iets voor jou! In dit artikel vertellen we waarom een camerabewaking set kopen de beste optie is, wat allemaal mogelijk is met zo’n set én welke merken wij aanraden.

 

Waarom een camera bewaking set?

Als je een bedrijf of woning hebt, is het belangrijk dat je beveiligingsbeelden van binnen én buiten je pand hebt. Zo weet je zeker dat alles goed geregistreerd wordt en heb je altijd beelden terugkijkend beschikbaar.

Wanneer je op zoek bent naar een camerabewaking set, is het belangrijk dat je goed uitzoekt wat voor soort set het beste bij jou past. Er zijn namelijk camerabewakingssets die geschikt zijn voor binnen- en camerabewakingssets die geschikt zijn voor buitengebruik. Wil je de set met draadloze camera's of met bedrading?

 

Wat kun je allemaal met een camerabewaking set?

Een camerabewaking set is niet alleen maar handig voor het vastleggen van beelden. Je kunt er ook mee:

 • Live beelden bekijken
 • Beelden opnemen
 • Bewegingen detecteren
 • Alarm af laten gaan bij bepaalde acties

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een camerabewaking set?

Als je op zoek bent naar een camerabewaking set, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal punten:

 • Het aantal camera's dat je nodig hebt
 • De plaatsen waar je camera's wilt gebruiken
 • Hoeveel opslagruimte je nodig hebt
 • Of je camerabeelden ook via internet wilt kunnen bekijken.
 • Heb je camera's nodig voor binnen en of buiten?

 

Wat is het voordeel van een draadloze camerabewaking set?

Een camerabewaking set met draadloze camera's is ideaal als je geen kabelgewirwar wilt en de camera's eenvoudig wilt verplaatsen. Bovendien zijn draadloze camerabeelden vaak net zo goed van kwaliteit als camerabeelden met bedrading. Een ander voordeel van draadloze camerabewaking is dat je niet afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt van de camera. Wil je de camerabewaking set uitbreiden met meer camera's? Dan is dat met een draadloze camerabewaking set eenvoudig te doen. Kortom, er zijn veel voordelen aan het kiezen van een camerabewaking set met draadloze camera's.

 

Wat is het voordeel van een camerabewaking set met kabels?

Camerabeelden met bedrading over het algemeen beter van kwaliteit dan camerabeelden die draadloos worden doorgezonden. Een camerabewaking set met kabels is dus de beste optie als je op zoek bent naar een camerabewaking set met de beste beeldkwaliteit. Wil je de camerabewaking uitbreiden met meer camera's? Dan kan dat met een camerabewaking set met kabels eenvoudig door extra camera's aan te sluiten op de bestaande bedrading.

 

Welke merken camerabewaking sets raden wij aan?

Er zijn veel verschillende merken camerabewaking sets op de markt. Wij raden de volgende merken aan:

 • Dahua
 • Hikvision
 • Safire

Deze merken hebben allen een goede prijs/kwaliteit verhouding en bieden camerabewaking sets aan voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden