Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Waarvoor kan ik een IP bullet camera gebruiken

Waarvoor kan ik een IP bullet camera gebruiken?

Wat is een IP bullet camera? Dit is een vraag die we vaak krijgen van onze bezoekers. In dit blogartikel zullen we uitleggen wat een IP bullet camera precies is, en waar je deze voor kunt gebruiken. Daarnaast lichten we ook nog even het begrip IP toe, om duidelijk te maken wat dit allemaal inhoudt.

 

Wat betekend IP?

IP staat voor ‘Internet Protocol’. IP is een standaard die gebruikt wordt om gegevens te versturen over het internet. IP bullet camera’s zijn speciale beveiligingscamera’s, die bedoeld zijn voor buitengebruik. Deze camera’s hebben een IP-adres, en kunnen dus direct verbonden worden met het internet. IP bullet camera’s zijn ideaal voor beveiliging van grote oppervlakken, zoals fabrieksterreinen of weilanden.

 

Bekijk hier alle IP camera's

 

Verschillende opties en functies

IP bullet camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er een IP bullet camera met infraroodverlichting, voor nachtelijk gebruik. Ook zijn er IP bullet camera’s met een ingebouwde microfoon en speaker, zodat je direct op afstand kunt meekijken en horen. IP bullet camera’s zijn gemakkelijk te installeren, en daardoor ook geschikt voor doe-het-zelvers. Echter vergt dit wel enige kennis over beveiligingscamera's.

 

Laat een specialist de installatie uitvoeren

Deze specialisten hebben veel ervaring met beveiligingscamera's en zullen de installatie voor je uitvoeren volgens de laatste veiligheidseisen. Zo werken alle IP bullet camera's perfect en kun je altijd op iemand terug vallen mochten er in de toekomst iets aan de hand zijn.

 

Bekijk hier alle bullet camera's

 

Zijn IP bullet camera's vandaal bestendig?

IP bullet camera's zijn vandaalbestendig, en daardoor geschikt voor buitengebruik. De behuizing van deze camera's is gemaakt van aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen regen, sneeuw en hagel.

 

Een IP bullet camera binnen plaatsen?

IP bullet camera's zijn bedoeld voor buitengebruik, maar het is ook mogelijk om een IP bullet camera binnen te plaatsen. Hiervoor moet je wel rekening houden met de beperkingen van IP. Zo kan een IP bullet camera alleen verbonden worden met het internet via een netwerkkabel. Deze kabel moet dus aangesloten zijn op je router of modem. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste IP-adresinstellingen gebruikt, om de camera te kunnen verbinden met het internet.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden