Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wanneer een intercom in appartement vervangen

Wanneer een intercom in appartement vervangen?

Wil je een intercom in appartement vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Hoe werkt een intercom in appartement?

Een intercom in appartementen werkt vaak op basis van een videosysteem. Hierbij kunnen bewoners elkaar zien en horen, ongeacht of ze thuis of buiten zijn. De intercom kan ook gebruikt worden om bezoekers te laten binnen. Zo weet je altijd wie er voor de deur staat.

 

Na hoeveel jaar moet een intercom in appartement vervangen?

Dit is afhankelijk van het type intercom dat je hebt. Sommige intercoms gaan langer mee dan andere. Over het algemeen raden we aan om een intercom in appartement te vervangen na ongeveer tien jaar.

 

Video-Intercomkit Met Ip- En Poe-Technologie Inclusief Paneel En Monitor

Dahua Oem Video-Intercomkit Met Ip- En Poe-Technologie Inclusief Paneel En Monitor - Security Thuis

Specificaties

  • Video-intercomkit
  • IP- en PoE-technologie
  • Inclusief paneel en monitor
  • PoE-schakelaar en beugel inclusief
  • Mobiele app met P2P
  • Opbouwmontage

 

 

Wat zijn de voordelen van een intercom in appartement?

Een intercom in appartement heeft veel voordelen. Zo kun je altijd zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. Daarnaast is het ook mogelijk om bezoekers te laten binnen, waardoor je altijd open kan doen wanneer je dat wil. Tot slot zorgt een intercom in appartement ervoor dat je veiliger voelt, omdat je altijd op de hoogte bent van wie er voor de deur staat en zelf kan bepalen of je de deur wel of niet opent.

 

Kun je met een intercom in appartement terug praten?

Ja, met een intercom in appartement kun je altijd terug praten. Dit is handig als je niet thuis bent en bezoekers voor de deur staan. Je kunt dan vertellen wanneer ze kunnen verwachten dat je thuiskomt. Zo voorkom je dat bezoekers lang moeten wachten.

 

Kan een intercom gekoppeld worden met een applicatie?

Ja, een intercom kan gekoppeld worden met verschillende applicaties. Dit maakt het mogelijk om vanaf iedere plek in de wereld te zien wie er voor de deur staat. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je iemand mist.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden