Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
intercom vervangen

Wanneer moet ik mijn intercom vervangen?

De intercom is een onmisbaar onderdeel van veel bedrijven en appartementencomplexen. Maar wanneer moet je je intercom vervangen? In dit blogartikel lees je alles over het vervangen van de intercom en wanneer het nodig is.

 

Steeds vaker storingen

Wanneer je intercom verouderd is, kan het zijn dat er steeds vaker storingen optreden. Storingen in de intercom kunnen ernstige gevolgen hebben voor de veiligheid op het werk of woonomgeving. Daarom is het belangrijk om je intercom tijdig te vervangen.

 

Hoe vaak moet je een intercom vervangen?

Een intercom kan ongeveer tien jaar meegaan. Maar wanneer er steeds vaker storingen optreden, is het verstandig om de intercom te vervangen voordat er echt gevaarlijke situaties ontstaan.

 

Kiezen voor een intercom systeem met beeld

Als je een intercom gaat vervangen, is het verstandig om te kiezen voor een intercomsysteem met beeld. Dit geeft namelijk meer veiligheid dan een intercom zonder beeld. Een intercom met beeld kan je helpen om ongewenste personen buiten de deur te houden. Ook kun je met een intercom met beeld makkelijker contact leggen met andere bewoners of medewerkers.

 

Soort intercom vervangen

Als je intercom verouderd is, kan het zijn dat de intercom niet meer aan de huidige eisen voldoet. In dit geval moet je de intercom vervangen door een andere soort intercom. Er zijn verschillende soorten intercoms, dus het is belangrijk om te bepalen welke intercom het beste bij jouw situatie past.

Voor bedrijven is een intercom met beeld en geluid vaak de beste keuze. Dit geeft namelijk de meeste veiligheid. Voor appartementencomplexen is een intercom met beeld vaak voldoende.

 

Kosten intercom vervangen

De kosten van het vervangen van een intercom verschillen per intercom systeem. Het is daarom belangrijk om verschillende intercom systemen met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor het nieuwe intercom systeem.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

 

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden