Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Warmtebeeldcamera app

Warmtebeeldcamera app

Wil je weten hoe een warmtebeeldcamera werkt en wat je er allemaal mee kunt? In dit blog leggen we uit hoe een warmtebeeldcamera werkt, waarom je deze zou willen gebruiken en welke apps daarbij handig zijn.

 

Hoe werkt een warmtebeeldcamera?

Een warmtebeeldcamera werkt door infraroodstraling op te vangen. Deze straling wordt omgezet in een beeld, waardoor je heel duidelijk ziet waar de warmte vandaan komt. Hierdoor is het mogelijk om warmteverschillen goed te zien, ook als het donker is.

 

Waarom een warmtebeeldcamera?

Een warmtebeeldcamera is heel handig om te gebruiken bij verschillende klussen. Zo is het mogelijk om lekkages te vinden, maar ook om energieverbruik in beeld te brengen. Daarnaast is het ook handig voor doe-het-zelvers: met een warmtebeeldcamera kun je heel goed zien of een ruimte goed is geïsoleerd.

 

Warmtebeeldcamera als beveiliging gebruiken

Een andere toepassing van een warmtebeeldcamera is als beveiliging. Door een warmtebeeldcamera te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je in de gaten houdt wat er allemaal gebeurt in je woning of bedrijf. Hierdoor voorkom je inbrekers of andere ongewenste gasten.

 

Warmtebeeldcamera app gebruiken om beelden live te bekijken

Met deze app kun je alle beelden die je met je warmtebeeldcamera hebt gemaakt bekijken en bewaren. Zo kun je altijd terugkijken naar wat je hebt gezien en heb je altijd een archief van je warmtebeelden. Via deze app op je mobiel kun je live meekijken met de camerabeelden. Het is ook mogelijk dat wanneer er warmte of beweging word gedetecteerd je een melding hierover ontvangt. Je kunt dan meteen kijken wat er aan de hand is en zo nodig actie ondernemen.

 

Dahua Tpc-Df1241-D2F2 Thermische Dome Camera Met Dubbele Lens

Dahua Tpc-Df1241-D2F2 Thermische Dome Camera Met Dubbele Lens

Specificaties

  • Thermische dome camera met dubbele lens
  • Thermische camera: 256 x 192 resolutie, 2mm thermische lens
  • Normale camera: 4MP met 30m nachtzicht
  • Kan mensen detecteren op 83 meter afstand
  • Kan auto's detecteren op 222 meter afstand

 

Kun je meerdere warmtebeeldcamera's koppelen aan een warmtebeeldcamera app?

Ja, het is mogelijk om meerdere warmtebeeldcamera's te koppelen aan de app. Zo kun je heel gemakkelijk vanaf één plek alle beelden bekijken die je met je warmtebeeldcamera hebt gemaakt. Ook is het mogelijk om meerdere apparaten met elkaar te verbinden, zodat je allemaal live kunt meekijken. Je kunt dan bijvoorbeeld je telefoon en je tablet gebruiken om samen alle beelden in de gaten te houden. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden