Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is de betekenis van een CCTV camera?

Wat is de betekenis van een CCTV camera?

In deze blog vertellen we meer over CCTV camera's. Wat betekent deze afkorting en wat kan een CCTV camera? We leggen het in deze blog voor je uit.

 

Wat is CCTV?

CCTV staat voor closed-circuit television. Dit betekent dat er bij een CCTV camera beeldverbinding is over een gesloten circuit en-/of netwerk. Hiermee wordt bedoeld dat de camerabeelden van de CCTV camera niet publiekelijk worden uitgezonden en ook niet te ontvangen zijn. Deze techniek wordt gebruikt voor camerabeveiliging.

 

Wat is het verschil tussen een IP camera en een CCTV camera? Lees het in deze blog.

 

Waarvoor gebruik je CCTV?

CCTV wordt preventief ingezet. Wanneer er camera's aanwezig zijn zal dit ongewenste personen afschrikken. Met een CCTV camera beveilig je gemakkelijk je huis of bedrijf. Door de camera's ontstaat er een gevoel van veiligheid en mensen die slechte bedoelingen hebben, weten dat ze in de gaten worden gehouden. 

 

Uitleg over een CCTV camera set vind je hier.

 

Toezicht houden met CCTV

Met een CCTV systeem houd je gemakkelijk toezicht over een situatie. Je kan zien wat er zich in het verkeer afspeelt, openbare ruimtes en meer. Op die manier kan er snel worden gehandeld wanneer er wordt waargenomen dat er iets niet goed gaat. De hulpdiensten kunnen snel worden ingeschakeld.

 

Wat is een p2p IP camera?

 

Opsporen met CCTV

CCTV beelden kunnen ook worden gebruikt voor het opsporen van criminelen of iemand die in overtreding gaat. Hierbij kun je denken aan overvallen, straatroof, inbraak, supporters bij voetbalwedstrijden en meer. 

 

Lees hier ook over wat de meest voorkomende onderdelen zijn van een bewakingscamera systeem.

 

CCTV camera installeren

Wanneer je een CCTV camera hebt besteld via onze webshop, kun je deze beveiligingscamera aan laten sluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een CCTV camera laten installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen en een scherpe totaalprijs kunnen aanbieden voor jouw CCTV camera!

 

Heeft jouw CCTV camera slecht beeld? Lees hier wat je eraan kunt doen. 

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden