Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is Edge recording met een beveiligingscamera

Wat is Edge recording met een beveiligingscamera?

Wat is Edge recording? Dit is een functie van beveiligingscamera's waarmee de beelden rechtstreeks opgeslagen worden op het netwerk. Deze functie zorgt ervoor dat er geen externe opslag nodig is en dat je altijd en overal toegang hebt tot je camerabeelden. In dit artikel leggen we uit wat Edge recording precies inhoudt en hoe je deze functie activeert.

 

Handige functie

Edge recording is een handige functie voor mensen die vaak op reis zijn of gewoon altijd toegang willen hebben tot hun beveiligingsbeelden. Het activeren van Edge recording is heel eenvoudig en kan binnen enkele minuten gedaan worden. Als je Edge recording wilt activeren, volg dan de onderstaande stappen:

 

- Ga naar de instellingen van je beveiligingscamera;

- Zoek naar de optie 'Edge recording' of 'Recording at the edge of the network';

- Activeer de optie;

- Sla de instellingen op.

 

De voordelen

De voordelen van Edge recording zijn duidelijk: je hoeft geen externe opslag te gebruiken en je hebt altijd toegang tot je beveiligingsbeelden. Het nadeel is echter dat Edge recording veel bandbreedte gebruikt en daarom niet geschikt is voor iedereen. Als je problemen ondervindt met de beeldkwaliteit of de snelheid van de beelden, overweeg dan om Edge recording uit te schakelen. Dit kan je doen door dezelfde stappen te volgen als hierboven, maar dan de optie 'Edge recording' uit te schakelen in plaats van in te schakelen.

 

Niet geschikt voor iedereen

Edge recording is een handige functie, maar het is niet geschikt voor iedereen. Bedenk goed of je de functie wilt gebruiken voordat je deze inschakelt. Als je problemen ondervindt met beeldkwaliteit of snelheid, overweeg dan om Edge recording uit te schakelen. Dit kan je doen door dezelfde stappen te volgen als hierboven, maar dan de optie 'Edge recording' uit te schakelen in plaats van in te schakelen.

 

Conclusie

Edge recording is een handige functie voor mensen die vaak op reis zijn of gewoon altijd toegang willen hebben tot hun beveiligingsbeelden. Het activeren van Edge recording is heel eenvoudig en kan binnen enkele minuten gedaan worden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden