Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is een 720p IP camera

Wat is een 720p IP camera?

720p IP camera's zijn steeds populairder aan het worden. Maar wat is eigenlijk precies een 720p IP camera? Een 720p IP camera is in feite gewoon een HD camera, oftewel een high definition camera. De resolutie van deze camera's ligt op 1280x720 pixels. Dit betekent dat de beeldkwaliteit van 720p IP camera's erg goed is en dat je haarscherpe beelden krijgt.

 

Het verschil tussen een 720p beeldkwaliteit en 1080p beeldkwaliteit?

720p is minder scherp dan 1080p, maar 720p beelden zijn wel makkelijker te verwerken. Dit komt omdat 720p beelden minder data bevatten dan 1080p beelden. Daardoor zijn 720p IP camera's een stuk sneller en makkelijker in gebruik.

 

Waar kun je een 720p IP camera goed voor gebruiken?

720p IP camera's zijn ideaal voor gebruik in kantoren, winkels en andere bedrijven. Ook thuis is een 720p IP camera een uitstekende keuze. De beeldkwaliteit is goed genoeg voor de meeste toepassingen en de camera's zijn makkelijk te gebruiken.

 

Is het mogelijk om meerdere 720p IP camera's te installeren?

Ja, het is mogelijk om meerdere 720p IP camera's te installeren. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een groot gebouw wilt beveiligen of als je op verschillende plekken in huis een camera wilt hebben. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de 720p IP camera's goed op elkaar afgestemd zijn, zodat ze optimaal kunnen samenwerken.

 

Kun je meerdere 720p IP camera's aansluiten op één recorder?

Ja, dit is mogelijk. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een grote ruimte wilt beveiligen met meerdere 720p IP camera's. Je kunt de recorder dan instellen om beelden van alle camera's op te nemen. Dit geeft je een goed overzicht van wat er allemaal gebeurt in de ruimte.

 

Conclusie

720p IP camera's zijn dus perfect voor mensen die een goede beeldkwaliteit willen, maar niet te veel geld willen uitgeven aan een 1080p IP camera. 720p IP camera's zijn een goede middenweg en bieden een uitstekende beeldkwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden