Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is een bullet camera

Wat is een bullet camera?

Een bullet camera is een type beveiligingscamera dat vaak wordt gebruikt in openbare ruimtes zoals winkelcentra en op treinstations. Deze kleine, rechthoekige camera's zijn onopvallend en hebben een hoge resolutie. In deze blog post vertellen we je wat bullet camera's zijn, hoe ze worden gebruikt en wat hun voordelen zijn.

 

Welke verschillende type bullet camera's zijn er?

Er zijn verschillende typen bullet camera's. De meest bekende is de vierkante camera. Andere type bullet camera's zijn de ronde en ovale camera's. Deze laatste hebben een wat hogere prijs, maar bieden wel veel voordelen ten opzichte van de vierkante camera. Zo is de kijkhoek van een ovale camera groter dan die van een vierkante camera.

 

Hoe wordt een bullet camera gebruikt?

Bullet camera's worden voornamelijk gebruikt in openbare ruimtes. Ze zijn onopvallend en hebben een hoge resolutie, wat betekent dat je met deze camera's scherpe beelden kunt vastleggen. Ook zijn bullet camera's zijn ook goed bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld een openbare ruimte zoals een winkelcentrum of op een treinstation.

 

Safire Sf-B038Uw-8U Bullet Met 4K Beeldkwaliteit En Wel 60M Nachtzicht

Safire Sf-B038Uw-8U Bullet Met 4K Beeldkwaliteit En Wel 60M Nachtzicht

Specificaties

  • Safire 4-in-1 (HDTVI, HDCVI, AHD, Analoog) bullet
  • 8MP (4K) resolutie
  • Nachtzicht tot wel 60 meter
  • Geschikt voor buiten (IP67)

 

Wat zijn de voordelen van een bullet camera?

Bullet camera's hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere type beveiligingscamera's. Ze zijn onopvallend, hebben een hoge resolutie en zijn beter bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast zijn bullet camera's eenvoudig in gebruik en hebben ze een lange levensduur. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in openbare ruimtes.

 

Meekijken met de beelden van een bullet camera

Wil je live meekijken met de beelden van een bullet camera? Dat kan! Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale app of van een website waarop je de beelden van alle beveiligingscamera's in je buurt kunt bekijken. Zo heb je altijd een oogje in het zeil.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden