Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
wat is een cctv tester

Wat is een CCTV tester?

Een CCTV tester is een apparaat wat gebruikt wordt om beeldsignalen van camerasystemen op te nemen en weer te geven. Door middel van deze tester kan men controleren of alle componenten in het systeem naar behoren functioneren. De tester wordt vaak gebruikt in combinatie met een multimeter wat het mogelijk maakt om de stroomsterkte, spanning en weerstand van het systeem te meten. CCTV testers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen wat het mogelijk maakt om verschillende soorten systemen te testen.

 

Handig wanneer je regelmatig met camerasystemen werkt

Een CCTV tester is een handig apparaat om in huis te hebben als je regelmatig met camerasystemen werkt. Het kan soms lastig zijn om alle componenten van het systeem naar behoren te laten werken. Met de tester kan je eenvoudig alle signalen controleren en zorgen dat het systeem naar behoren functioneert. Daarnaast is het ook mogelijk om de stroomsterkte, spanning en weerstand van het systeem te meten wat het gemakkelijker maakt om eventuele problemen op te sporen.

 

Welke systemen kun je testen met een CCTV tester?

CCTV testers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen wat het mogelijk maakt om verschillende soorten systemen te testen. Zo zijn er speciale testers voor analoge systemen en HD-SDI systemen. Ook zijn er testers die geschikt zijn voor IP-camerasystemen. Welke tester je nodig hebt is afhankelijk van wat voor soort systeem je wilt testen.

Bekijk hier al onze CCTV testers

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden