Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Wat is een dome PoE camera

Wat is een dome PoE camera?

Een dome PoE camera is een camera die je op het plafond kunt bevestigen. Deze camera is ideaal voor inbrekers en vandalisme te bestrijden. Daarnaast biedt de dome PoE camera uitkomst bij surveillance van grote ruimtes zoals fabrieken, winkelcentra of parkeergarages. In dit artikel vertellen we je alles over dome PoE camera's!

 

Welke extra functies heeft een dome camera?

Een dome camera beschikt meestal over extra functies zoals panoramisch kijkhoek, bewegingsdetectie en nachtzicht. Hierdoor is de dome camera geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kan een dome PoE camera worden ingezet bij het surveilleren van grote ruimtes, maar ook voor binnenhuisbeveiliging of bewaking van winkels en parkeergarages.

 

Wat betekend PoE?

PoE staat voor Power over Ethernet. Dit houdt in dat je de camera en de voeding via één kabel aansluit op je netwerk. Deze techniek wordt steeds vaker gebruikt, omdat het een betrouwbare en veilige manier is om camerasystemen aan te sluiten. PoE is ook geschikt voor mobiele toepassingen, zoals het surveilleren van voetbalstadions of evenementen.

 

Wat kun je met dome PoE camera's?

Dome PoE camera's zijn uitermate geschikt voor het bestrijden van inbrekers en vandalisme. Daarnaast bieden dome camera's een hogere kwaliteit video dan andere soorten camera's. Bovendien zijn dome PoE camera's gemakkelijk te installeren en gebruiken ze weinig energie. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen waar veel camerabewaking nodig is.

 

Een dome PoE camera gebruiken

Bij de aanschaf van een dome PoE camera is het belangrijk om te weten wat PoE precies inhoudt. PoE staat voor Power over Ethernet en betekent dat je de camera via één kabel van stroom voorziet én data verstuurt. Hierdoor hoef je geen aparte voeding aan te leggen voor de camera, wat het plaatsen van de dome PoE camera een stuk gemakkelijker maakt.

 

De voordelen

De voordelen van dome PoE camera's ten opzichte van andere camera's zijn legio. Zo zijn dome PoE camera's steeds populairder, omdat ze simpel in gebruik zijn en veel mogelijkheden bieden. Daarnaast is de kwaliteit van dome PoE camera's uitstekend en beschikken ze over een hoge resolutie. Hierdoor kun je goed zien wat er op de beelden te zien is. Tot slot biedt een dome PoE camera meer bescherming tegen inbrekers en vandalisme dan andere soorten camera's.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden