Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Wat is een fisheye IP camera

Wat is een fisheye IP camera?

Wat is een fisheye beveiligingscamera? Een fisheye IP camera is een beveiligingscamera die het mogelijk maakt om in één keer een heel ruim beeld te zien. Deze camera's worden steeds populairder, omdat ze veel voordelen bieden ten opzichte van andere soorten beveiligingscamera's. In dit artikel lees je alles over fisheye IP camera's, waar je ze kunt gebruiken en wat hun voordelen zijn.

 

Wat is een fisheye IP camera?

Een fisheye IP camera is een beveiligingscamera die over een brede kijkhoek lens beschikt. Dankzij deze lenz is het mogelijk om in één keer een heel ruim beeld te zien. Fisheye IP camera's worden steeds populairder, omdat ze veel voordelen bieden ten opzichte van andere soorten beveiligingscamera's. In dit artikel lees je alles over fisheye IP camera's, waar je ze kunt gebruiken en wat hun voordelen zijn.

 

Waar worden fisheye IP camera's voor gebruikt?

Fisheye IP camera's worden vooral gebruikt in ruimtes waar een normale beveiligingscamera niet voldoende zou zijn. Denk bijvoorbeeld aan een grote hal of een ruim kantoor. Dankzij de brede kijkhoek lens is het mogelijk om in één keer heel veel ruimte in beeld te krijgen. Hierdoor is het bijvoorbeeld makkelijker om iemand te achterhalen die zich bijvoorbeeld verstopt heeft.

 

Dahua Ipc-Eb5541-M-As Fisheye Camera Met Veel Smart Functies En Ingebouwde Mic

Dahua Ipc-Eb5541-M-As Fisheye Camera Met Veel Smart Functies En Ingebouwde Mic

Specificaties

  • Mini Dome IP Dahua met fisheye lens
  • Resolutie van 5MP
  • Smart functie zoals heat map en klantenteller
  • Ingebouwde microfoon
  • IP67 en IK10 (geschikt voor buiten)

 

 

Wat zijn de voordelen van fisheye IP camera's?

Fisheye IP camera's bieden veel voordelen ten opzichte van andere beveiligingscamera's. Zo zijn ze makkelijker te installeren, omdat je niet meerdere camera's nodig hebt om een ruimte goed in beeld te krijgen. Ook zijn fisheye IP camera's vaak goedkoper dan andere beveiligingscamera's. Tot slot bieden ze dankzij de brede kijkhoek lens een uniek beeld dat je nergens anders krijgt.

 

Wat is een IP camera?

Een IP camera is een beveiligingscamera die gebruikmaakt van het internetprotocol. Dit houdt in dat de camera beelden kan streamen via het internet. IP camera's bieden veel voordelen, zoals de mogelijkheid om beelden op afstand te bekijken en op te slaan. Ook zijn IP camera's vaak makkelijker te installeren dan andere beveiligingscamera's.

 

Kan ik met een fisheye IP camera live meekijken?

Ja, fisheye IP camera's bieden vaak de mogelijkheid om live mee te kijken. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld niet thuis bent en toch wilt weten wat er gebeurt. Ook kan het fijn zijn om live beelden te kunnen bekijken als er iets gebeurt, zodat je direct kunt inspringen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wanneer gebruik je een cat 6 internet kabel voor een beveiligingscamera?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden