Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is een IP spy camera

Wat is een IP spy camera?

Wat is een IP spy camera? Dat is de vraag die veel mensen zich afvragen. Een IP spy camera is een camera die je rechtstreeks kunt verbinden met het internet. Je kunt deze camera overal gebruiken, zoals in huis of op het werk. Deze camera's worden ook wel 'spionagecamera's' genoemd, omdat je ze vaak gebruikt om anderen te spieden zonder dat zij dit weten!

 

Hoe werkt een IP spy camera?

IP spy camera's zijn eenvoudig te gebruiken. Je kunt ze aansluiten op elke computer of laptop met internetverbinding. Daarnaast heb je ook speciale software nodig om de beelden van de camera te bekijken. Deze software is vaak gratis te downloaden van het internet. IP spy camera's zijn eenvoudig te installeren en je kunt ze overal gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld in huis plaatsen om je kinderen in de gaten te houden of op het werk om te zien wat je collega's aan het doen zijn. IP spy camera's zijn legaal in Nederland, maar je moet wel rekening houden met de privacywetgeving. Je mag bijvoorbeeld geen beelden opnemen van mensen zonder hun toestemming. IP spy camera's zijn dus ideaal om te gebruiken als spionagecamera, maar je moet wel weten hoe je ze legaal gebruikt!

 

Bekijk hier alle IP camera's

 

Wat betekent IP?

IP staat voor Internet Protocol. IP is het protocol dat gebruikt wordt om gegevens over het internet te verzenden. IP-adressen zijn unieke code die elk apparaat heeft die verbonden is met het internet. Alle IP-adressen zijn opgebouwd uit 32 bits, die je kunt vergelijken met een uniek nummer. Elk apparaat dat verbonden is met het internet, zoals een computer of laptop, heeft zijn eigen IP-adres. IP spy camera's gebruiken hetzelfde IP-protocol om beelden over het internet te verzenden. Dit betekent dat je IP spy camera direct verbonden is met het internet en je de beelden van de camera kunt bekijken op elke computer of laptop met internetverbinding.

 

Live meekijken met de IP spy camera via app

De IP spy camera's zijn voorzien van een speciale live weergave. Dit betekent dat je de beelden van de camera direct kunt bekijken op je computer of laptop. Je hoeft hiervoor geen speciale software te installeren. Je kunt hiervoor een app downloaden en het apparaat koppelen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden