Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Wat is een persoonlijk alarm

Wat is een persoonlijk alarm?

Een persoonlijk alarm is een klein apparaatje dat je draagt als je onderweg bent. Het kan worden gebruikt in verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld als je 's nachts thuiskomt of wanneer je alleen over straat loopt. Een persoonlijk alarm kan erg belangrijk zijn in situaties waarin er risico's bestaan voor jouw veiligheid.

 

Waarvoor kun je een persoonlijk alarm gebruiken?

Een persoonlijk alarm is bedoeld om je te helpen in situaties waarin je je onveilig voelt. Het apparaatje maakt een hard geluid als het wordt ingedrukt, wat kan afschrikken en aandacht voor je kan vestigen. Het kan ook helpen om mensen in de buurt te alarmeren als er iets aan de hand is. Een persoonlijk alarm is dus een soort extra veiligheidsmaatregel die je kunt nemen wanneer je ergens naartoe gaat waar je je onveilig voelt. Het is echter wel belangrijk om te weten dat een persoonlijk alarm geen wondermiddel is en dat het niet altijd kan voorkomen dat er iets met je gebeurt. Maar het kan wel een belangrijke rol spelen in het verminderen van risico's.

 

Hoe werkt een persoonlijk alarm?

Een persoonlijk alarm bestaat uit een klein apparaatje dat je gemakkelijk kunt meenemen. Het apparaatje heeft een drukknop of een trekkoord waarmee je het alarm kunt activeren. Wanneer je het alarm activeert, gaat er een hard geluid af. Dit geluid is vaak erg luid en kan erg vervelend zijn voor mensen in de buurt. Het geluid is bedoeld om aandacht te vestigen op jouw situatie en om eventuele aanvallers af te schrikken. Soms hebben persoonlijke alarmen ook een lampje of een sirene die aangaat wanneer het alarm wordt geactiveerd. Dit kan ook helpen om mensen in de buurt te alarmeren en ze kunnen dan misschien helpen.

 

Hoe gebruik je een persoonlijk alarm?

Het gebruik van een persoonlijk alarm is erg simpel. Je hoeft alleen maar de drukknop in te drukken of het trekkoord te trekken wanneer je je onveilig voelt. Het is belangrijk om het alarm altijd bij je te dragen, zodat je het direct kunt gebruiken wanneer er iets gebeurt. Soms is het ook handig om het alarm aan je kleding of tas te bevestigen, zodat je niet hoeft te zoeken wanneer je het nodig hebt.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden