Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Wat is een PoE injector

Wat is een PoE injector?

Wat is een PoE injector? Een PoE injector is een apparaat dat het mogelijk maakt om PoE-signalen te versterken. Hierdoor kun je PoE-apparatuur aansluiten op bestaande netwerken zonder PoE-switch. In deze blogpost vertellen we alles over PoE injectors!

 

Hoe werkt een PoE injector?

Een PoE injector maakt gebruik van twee poorten: een LAN-poort en een PoE-poort. De LAN-poort is bedoeld om het apparaat te verbinden met het netwerk. Vervolgens wordt de PoE-poort gebruikt om een ​​PoE-apparaat, zoals een IP-camera of access point, aan te sluiten. De injector zal dan het PoE-signaal versterken en doorsturen naar het apparaat dat is aangesloten op de PoE-poort.

 

Mogelijk te combineren met PoE switch

Het gebruik van een PoE injector is een veelgebruikte oplossing wanneer er sprake is van een bestaand netwerk zonder PoE-switch. In sommige gevallen is het echter ook mogelijk dat je een PoE-switch wilt gebruiken in combinatie met een PoE injector. Dit kan handig zijn als je meerdere PoE-apparaten wilt aansluiten op het netwerk.

 

Poe injector 60watt PoE+ high poE

Poe injector 60watt PoE+ high poE - Security Thuis

Specificaties

  • PoE injector
  • In-uit RJ45 10/100/1000 Mbps
  • 60 watt vermogen
  • 100 meter afstand
  • PoE/PoE+/Hi-PoE IEEE802.3af/at

 

Ideaal voor uitbreiden

Met een PoE injector kun je dus gemakkelijk PoE-apparatuur aansluiten op een bestaand netwerk zonder PoE-switch. Dit maakt het apparaat ideaal voor gebruikers die hun netwerk willen uitbreiden met PoE-apparatuur.

 

Hoe moet je een PoE injector aansluiten?

Als je een PoE injector wilt aansluiten, moet je eerst de LAN-poort verbinden met het netwerk. Vervolgens sluit je het PoE-apparaat aan op de PoE-poort van de injector. Zorg ervoor dat je het PoE-apparaat niet aansluit op de LAN-poort, want dan werkt het apparaat niet. Nadat je beide apparaten hebt aangesloten, zal de injector automatisch het PoE-signaal versterken en doorsturen.

 

Voor- en nadelen van een PoE injector

Elk type apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo ook de PoE injector. In dit blogpost hebben we de belangrijkste voor- en nadelen van een PoE injector opgesomd:

 

Voordelen:

- Eenvoudig te gebruiken

- Handig voor het uitbreiden van een bestaand netwerk zonder PoE-switch

- Kan worden gecombineerd met een PoE-switch

 

Nadelen:

- Het apparaat is niet compatibel met alle PoE-apparaten

- Het apparaat kan alleen worden gebruikt voor één PoE-apparaat tegelijkertijd

 

Conclusie

Een PoE injector is een handig apparaat voor het aansluiten van PoE-apparatuur op een bestaand netwerk zonder PoE-switch. Het apparaat maakt gebruik van twee poorten: een LAN-poort en een PoE-poort. De injector zal het PoE-signaal versterken en doorsturen naar het apparaat dat is aangesloten op de PoE-poort.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Op wat voor manieren krijgen beveiligingscamera's stroom?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden