Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Wat is een speed dome camera

Wat is een speed dome camera?

Een speed dome beveiligingscamera is een camera die snel kan draaien. Zo kan deze camera 360 graden ronddraaien en zo iedere hoek van de ruimte in beeld brengen. Speed dome beveiligingscamera's zijn ideaal voor locaties waar veel verandert, zoals winkels of fabrieken. Daarnaast kan een speed dome beveiligingscamera ook goed worden ingezet bij evenementen of festivals om alles in de gaten te houden.

 

Wat is een dome camera?

Een dome beveiligingscamera is een camera die in een bolvorm is geplaatst. Deze camera kan overal in de ruimte worden geïnstalleerd en heeft een brede kijkhoek. Dit maakt de dome beveiligingscamera geschikt voor het bewaken van een groot terrein.

 

Wat is een speed dome camera?

Een speed dome camera is dus een beveiligingscamera die snel kan draaien en in een bolvorm is geplaatst. Deze camera kan overal in de ruimte worden geïnstalleerd en is ideaal voor het bewaken van een groot terrein.

 

Safire 4Mp Ip Speed Dome Met Vaste Camera En Veel Smartfuncties

Safire 4Mp Ip Speed Dome Met Vaste Camera En Veel Smartfuncties

Specificaties

  • Safire IP speed dome met panorama camera
  • Twee camera's in één
  • Wit licht en hoorbare waarschuwing
  • Truesense focus op mens en voertuig classificatie gebaseerd op 'Deep Learning'
  • Face capture detecteert, volgt en maakt een foto van het beste beeld van een gezicht
  • IP66, IK10, Hi-PoE

Waar kan je een speed dome camera plaatsen?

Je kunt een speed dome camera op iedere gewenste locatie plaatsen. Denk hierbij aan binnen- of buitengebied, maar ook op hoogte of onder water. Een speed dome beveiligingscamera heeft een waterdichte behuizing, waardoor deze camera ook onder water kan worden geplaatst. De speed dome beveiligingscamera is hierdoor ideaal voor het bewaken van zwembaden, aquariums of andere vijvers. Je kunt de speed dome beveiligingscamera eenvoudig aansluiten op een waterdichte behuizing, zodat je overal in de buurt van het water je beveiliging goed in de gaten kunt houden.

 

Heb je alleen een bekabelde speed dome camera, of ook draadloos?

Je kunt een speed dome beveiligingscamera zowel bekabeld als draadloos aansluiten op je netwerk. Hierdoor heb je veel keuze in de plaatsing van de camera. Heb je bijvoorbeeld geen mogelijkheid om de beveiligingscamera aan te sluiten op het elektriciteitsnet, dan is een draadloze speed dome camera een goede oplossing. Je kunt de speed dome beveiligingscamera draadloos aansluiten op je netwerk met behulp van een wifi verbinding of door gebruik te maken van een netwerkkaart. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot de beelden van je speed dome beveiligingscamera.

 

Installatie van een speed dome camera

Je kunt het beste een ervaren monteur hiervoor inschakelen. Deze professional kan ervoor zorgen dat de speed dome beveiligingscamera goed wordt geïnstalleerd en functioneert zoals het hoort.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden