Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is een starlight IP camera

Wat is een starlight IP camera?

Wat is starlight? Starlight is een technologie die het mogelijk maakt om beelden in het donker te registreren. Deze technologie word gebruikt in starlight IP camera's. Deze camera's zijn speciaal ontworpen voor situaties waarin weinig tot geen licht aanwezig is. Dit maakt starlight IP camera's uitermate geschikt voor toepassingen zoals bewakingscamera's en veiligheidscamera's. Ook kan een starlight IP camera worden ingezet voor toepassingen waarbij nachtzicht gewenst is, zoals wegwerkzaamheden of het monitoren van dieren in het wild.

 

Starlight technologie

De starlight technologie maakt gebruik van een beeldsensor die gevoelig is voor infrarood licht. Dit betekend dat de camera ook beelden kan registreren die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn. starlight IP camera's zijn dus in staat om zeer scherpe beelden te registreren, ook in het donker.

 

Wat betekend IP?

IP staat voor Internet Protocol. Dit is een protocol dat gebruikt wordt voor het versturen van data over een netwerk. Een starlight IP camera is dus een camera die beelden via het internet kan versturen. Dit maakt starlight IP camera's ideaal voor toepassingen waarbij de beelden op afstand bekeken moeten kunnen worden, zoals bewakingscamera's.

 

Worden starlight IP camera's binnen of buiten geplaatst?

Starlight IP camera's kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Echter, starlight IP camera's die bedoeld zijn voor buitentoepassingen hebben vaak een speciale behuizing die beschermt tegen weersinvloeden zoals regen en sneeuw.

 

 

Varifocale 4Mp Ip Camera Met Vca En Starlight

Varifocale 4Mp Ip Camera Met Vca En Starlight

Specificaties

  • 4 Megapixel (2688x1520) 2K resolutie
  • Varifocale lens 2.7-13.5mm
  • Ingebouwde microfoon
  • 40 meter starlight
  • Intelligente video content analyse (personen, voertuigen en virtuele lijndetectie)
  • Weerbestendig IP67

 

 

Wat zijn de voordelen van starlight IP camera's?

De voordelen van starlight IP camera's zijn:

- Ze kunnen scherpe beelden registreren, ook in het donker.

- Ze zijn bedoeld voor toepassingen waarbij nachtzicht gewenst is.

- Ze kunnen beelden via het internet versturen.

- Starlight IP camera's die bedoeld zijn voor buitentoepassingen hebben vaak een speciale behuizing die beschermt tegen weersinvloeden zoals regen en sneeuw.

- Ze zijn geschikt voor toepassingen zoals bewakingscamera's en veiligheidscamera's.

- Ook kan een starlight IP camera worden ingezet voor toepassingen waarbij nachtzicht gewenst is, zoals wegwerkzaamheden of het monitoren van dieren in het wild.

 

Live meekijken op mobiel met starlight IP camera

Met een starlight IP camera is het mogelijk om live mee te kijken op je mobiel. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld de beelden van je bewakingscamera wilt bekijken op afstand.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden