Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
wat is een turret camera

Wat is een turret camera?

Een turret camera is een bolvormige beveiligingscamera met een platte kop die op een hoge positie kan worden geplaatst. Vaak wordt deze camera gebruikt in winkels of andere openbare ruimtes om zo veel mogelijk te kunnen zien.

 

De functies van een turret camera

Turret camera's hebben vaak een pan- en tiltfunctie, waardoor ze kunnen draaien en kantelen. Turret camera's zijn ideaal voor toezicht op grote groepen mensen of openbare ruimtes. Turret camera's worden ook vaak gebruikt in combinatie met andere soorten beveiligingscamera's, zoals dome camera's of PTZ-camera's.

 

Eenvoudige installatie

Deze camera's zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor beginners. Turret camera's bieden een hoge mate van flexibiliteit en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van elke organisatie. Turret camera's zijn ook eenvoudig te verbergen, waardoor ze minder opvallend zijn.

 

Hoge beeldkwaliteit

Turret camera's hebben een hoge beeldkwaliteit en kunnen in donkere omgevingen goed functioneren. Ze zijn ook bestand tegen weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis.

 

 

Safire Ipt838Cwa Zwarte 4Mp Ip Turret Camera Met 24/7 Kleurenbeeld

 

Specificaties

  • 4MP zwarte IP turret camera
  • 2.8mm vaste lens (circa 120° kijkhoek)
  • Dankzij zeer gevoelige sensor en wit licht 24/7 kleurenbeeld
  • Truesense 2: geavanceerde vals alarm filter voor auto's en personen
  • MicroSD kaart slot (max. 256GB)
  • Ingebouwde microfoon

 

Populair onder bedrijven en organisaties

Turret camera's bieden een hoge mate van beveiliging en zijn daarom een populaire keuze onder bedrijven en organisaties. Turret camera's kunnen worden aangesloten op een computer of een netwerk om beeldmateriaal op afstand te bekijken. Turret camera's zijn ook compatibel met veel andere soorten beveiligingssystemen, waardoor ze eenvoudig te integreren zijn in bestaande systemen.

 

Goede prijs kwaliteit verhouding

Turret camera's bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn daarom een aantrekkelijke optie voor bedrijven en organisaties. Turret camera's zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een geschikte camera voor elke situatie is.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden