Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat is NVR en bewegingsdetectie opname

Wat is NVR en bewegingsdetectie opname?

NVR staat voor Network Video Recorder. Dit is een apparaat of software die beelden van beveiligingscamera's kan opnemen. Bewegingsdetectie opname is een functie van NVR waarmee je kunt instellen dat de recorder alleen beelden opslaat als er beweging wordt gedetecteerd. In dit artikel leggen we uit wat NVR en bewegingsdetectie opname zijn, en geven we een aantal tips om te kijken of deze functies bij jouw beveiligingssysteem passen.

 

NVR is een goede optie voor opslag

NVR is een goede optie voor mensen die hun beveiligingscamera's opnemen en de beelden willen opslaan. Bewegingsdetectie opname kan ervoor zorgen dat je minder ruimte hoeft te gebruiken om beelden op te slaan, omdat het alleen de beelden opslaat die relevant zijn. In sommige gevallen kan bewegingsdetectie opname ook helpen bij het besparen van bandbreedte, omdat het alleen de beelden opneemt die relevant zijn.

 

Kun je IP beveiligingscamera's aansluiten op een NVR recorder?

Ja, dit is mogelijk. IP beveiligingscamera's werken op hetzelfde netwerk als je computer en kunnen daarom gemakkelijk worden aangesloten op een NVR recorder. Houd er wel rekening mee dat sommige NVR systemen speciale software nodig hebben om te werken met IP beveiligingscamera's.

 

Opname bij bewegingsdetectie

Bewegingsdetectie opname is niet geschikt voor iedereen. Sommige mensen vinden het irritant dat de camera's constant aan en uit gaan, en soms kan bewegingsdetectie ook onnodige beelden opnemen (bijvoorbeeld als er een insect voorbij vliegt). Als je twijfelt of bewegingsdetectie opname iets voor jou is, overleg dan met je beveiligingsbedrijf of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Heb je een SD kaart nodig voor opname met bewegingsdetectie?

Ja, je hebt een SD kaart nodig voor bewegingsdetectie opname. De meeste NVR systemen slaan de beelden op een externe harde schijf of een (NAS). Als je kiest voor bewegingsdetectie opname, slaat het systeem de beelden alleen op wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit kan ervoor zorgen dat je minder ruimte hoeft te gebruiken voor opslag.

 

Conclusie

NVR is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om beelden van hun beveiligingscamera's op te slaan. Bewegingsdetectie opname is een goede keuze als je ruimte wilt besparen en/of bandbreedte wilt besparen. Als je twijfelt of bewegingsdetectie opname iets voor jou is, overleg dan met je beveiligingsbedrijf of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden