Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat kan je allemaal met Google Home

Wat kan je allemaal met Google Home?

Google Home is een slimme assistent die je helpt met alledaagse activiteiten. Je kunt Google Home vragen om de weersvoorspelling te laten zien, het laatste nieuws door te geven of je agenda voor je af te lezen. Maar dat is niet alles! Je kunt Google Home ook gebruiken om andere slimme apparaten in huis aan te sturen. In dit artikel vertellen we je meer over wat Google Home allemaal kan en hoe je het apparaat optimaal gebruikt!

 

Eindeloos veel mogelijkheden met Google Home

Google Home is een spraakgestuurde luidspreker die je helpt met alledaagse activiteiten. Je kunt de slimme speaker gebruiken om bijvoorbeeld vragen te stellen over het weer, het laatste nieuws of je agenda. Daarnaast kun je Google Home ook gebruiken om andere slimme apparaten in huis aan te sturen, zoals de verlichting, thermostaat of televisie. In dit artikel lees je alles over wat Google Home allemaal kan!

 

Vragen over het weer, nieuws of economie?

Heb je een vraag over het weer? Vraag dan aan Google Home: “Hoe is het weer vandaag?” De slimme speaker zal vervolgens de huidige temperatuur, luchtvochtigheid en andere relevante informatie voorlezen. Je kunt ook vragen stellen over het weer in de toekomst, zoals: “Hoe zal het weer morgen zijn?” of “Wanneer is de volgende regenachtige dag?”.

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, vraag dan aan Google Home: “Wat is het laatste nieuws?” De speaker zal vervolgens de kopteksten van diverse (Nederlandse) nieuwswebsites doorgeven. Je kunt ook vragen naar specifieke nieuwsberichten, bijvoorbeeld: “Vertel me het laatste nieuws over de economie” of “Wat is er gebeurd met thatcher?”.

Een andere handige functie van Google Home is het voorlezen van je agenda. Als je de slimme speaker toegang geeft tot je Google Calendar, kun je vragen stellen zoals: “Wat staat er voor vanavond op mijn agenda?” of “Wanneer is mijn volgende afspraak?”. Google Home zal vervolgens alle relevante informatie uitlezen, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

 

Slimme apparaten verbinden met Google Home

Tot slot kun je Google Home ook gebruiken om andere slimme apparaten in huis aan te sturen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je vergeten bent het licht uit te doen voordat je naar bed gaat. Als je een slimme verlichting hebt, kun je simpelweg zeggen: “Ok Google, zet het licht uit” en de verlichting zal uitgaan. De meeste slimme apparaten werken tegenwoordig met Google Home, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Routines instellen met Google Home

Je kunt Google Home ook gebruiken om routines in te stellen. Een routine is een serie van acties die je automatisch uitvoert op een bepaalde tijd of wanneer je een specifieke opdracht geeft. Je kunt bijvoorbeeld een routine instellen voor het slapengaan, zodat de verlichting uitgaat, de thermostaat naar een comfortabele temperatuur wordt ingesteld en je favoriete slaapmuziek wordt afgespeeld. Google Home biedt veel vooraf ingestelde routines, maar je kunt ook zelf een routine maken!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden