Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat kun je allemaal met een HDMI splitter 4 poorts

Wat kun je allemaal met een HDMI splitter 4 poorts?

Als je een televisie of monitor hebt die maar één HDMI ingang heeft, dan is een HDMI splitter 4 poorts de oplossing voor je. Met zo'n apparaatje kan je namelijk meerdere apparaten aansluiten op één enkele HDMI poort. Dus wat kun je allemaal met zo'n HDMI splitter 4 poorts? Dat lees je hier!

 

Wat is een HDMI splitter?

Een HDMI splitter is een apparaatje waarmee je meerdere apparaten kunt aansluiten op één enkele HDMI poort. Zo'n splitter heeft vaak meerdere uitgangen, zodat je verschillende apparaten tegelijk kunt aansluiten. Sommige splitters hebben zelfs een ingebouwde amplifier, waardoor je een betere beeldkwaliteit krijgt.

 

Wat is een HDMI splitter 4 poorts?

Een HDMI splitter met vier poorten is een apparaat dat je gebruikt om vier apparaten aan te sluiten op één enkele HDMI ingang. Zo'n splitter wordt vaak gebruikt als er maar één HDMI ingang beschikbaar is, bijvoorbeeld op een televisie of monitor. Met een HDMI splitter met vier poorten kan je dus vier apparaten aansluiten, zoals een Blu-Ray speler, een spelconsole, een mediabox en een laptop.

 

Waarvoor gebruik je een HDMI splitter?

Een HDMI splitter is ideaal als je maar één HDMI ingang op je televisie of monitor hebt. Op die manier kan je toch meerdere apparaten aansluiten, zoals een spelcomputer, een Blu-ray-speler en een digitale tv-ontvanger.

Waarvoor kun je een HDMI splitter 4 poorts gebruiken?

Een HDMI splitter met vier poorten kan je gebruiken om vier apparaten tegelijk aan te sluiten op één enkele HDMI ingang. Zo'n splitter is ideaal als je bijvoorbeeld een televisie of monitor hebt met maar één HDMI ingang.

Een andere mogelijkheid is dat je gebruikt maakt van een splitter met vier poorten is dat je twee apparaten aansluit op de ene uitgang en de andere twee apparaten op de andere uitgang. Op die manier heb je twee afzonderlijke beelden, wat ideaal is voor bijvoorbeeld een spelcomputer en een tv-ontvanger.

 

Hoe sluit je een HDMI splitter aan?

De manier waarop je een HDMI splitter aansluit, is afhankelijk van het type splitter dat je hebt. Sommige splitters hebben namelijk een ingebouwde amplifier, waardoor je een betere beeldkwaliteit krijgt. Deze splitters moet je aansluiten op een stopcontact, zodat ze stroom krijgen. Andere splitters hebben geen ingebouwde amplifier en werken dus op batterijen. Deze splitters sluit je gewoon aan op de HDMI poort van je televisie of monitor.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden