Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat kun je allemaal met een PTZ dome camera

Wat kun je allemaal met een PTZ dome camera?

PTZ dome camera's zijn een type beveiligingscamera die veel wordt gebruikt in openbare ruimtes zoals winkelcentra, parkeergarages en scholen. Een PTZ dome camera kan 360 graden draaien en heeft een hoge resolutie. Daarnaast is deze camera ook nog eens vandaal bestendig waardoor hij goed bestand is tegen iedere daagse beschadigingen.

 

Welke functies zitten er op een PTZ dome camera?

De belangrijkste functies van een PTZ dome camera:

 

Zoom functie

Een PTZ dome camera beschikt over een zoomfunctie. Deze functie maakt het mogelijk om iedere hoek van de ruimte in beeld te brengen. Zo kunt u altijd zien wat er gebeurt. De PTZ dome camera is voorzien van een hoge resolutie waardoor beelden haarscherp worden weergegeven. Ook in het donker kunt u met de PTZ dome camera goed zien wat er gebeurt dankzij de night vision functie.

 

Tilt functie

Een PTZ dome camera beschikt over een tiltfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de PTZ dome camera altijd scherpgesteld is op het onderwerp. Daarnaast is de PTZ dome camera ook nog eens vandaal bestendig.

 

Pan functie

Een PTZ dome camera beschikt over een panfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de PTZ dome camera 360 graden kan draaien. Zo kunt u iedere hoek van de ruimte in beeld brengen. PTZ dome camera's worden veel gebruikt in openbare ruimtes zoals winkelcentra, parkeergarages en scholen.

 

Overige functies

- Auto focus: Deze functie zorgt ervoor dat de PTZ dome camera altijd scherpgesteld is op het onderwerp.

- Night vision: Deze functie maakt het mogelijk om ook in het donker beelden te registreren.

- Motion detection: De PTZ dome camera kan bewegingen detecteren en hierop reageren. Zo kunt u bijvoorbeeld een alarm laten afgaan als er iemand in de ruimte is die niet mag worden gezien.

- Wifi: De PTZ dome camera kan draadloos verbonden worden met een netwerk zodat u hem overal in huis kunt plaatsen.

- SD kaart: De PTZ dome camera kan beelden opnemen op een SD kaart. Zo kunt u altijd terugkijken wat er is gebeurd.

 

Een PTZ dome camera is dus een veelzijdige beveiligingscamera die iedere ruimte goed in beeld kan brengen. Hij is vandaal bestendig en heeft een hoge resolutie. Daarnaast beschikt de PTZ dome camera over verschillende functies zoals pan, tilt en zoom. Hierdoor kunt u iedere hoek van de ruimte goed in beeld brengen. Ook in het donker is de PTZ dome camera goed functioneel dankzij de night vision functie. Motion detection zorgt ervoor dat u direct op de hoogte wordt gesteld als er iemand in de ruimte is die niet mag worden gezien. Door middel van wifi kunt u de PTZ dome camera overal in huis plaatsen.

 

Waar kun je het beste een PTZ dome camera plaatsen?

- Binnen: PTZ dome camera's zijn uitermate geschikt voor binnen gebruik. Ze kunnen 360 graden draaien en hebben een hoge resolutie.

- Buiten: PTZ dome camera's kunnen ook goed buiten worden gebruikt. Ze zijn vandaal bestendig en hebben een hoge resolutie.

- Openbare ruimtes: PTZ dome camera's worden veel gebruikt in openbare ruimtes zoals winkelcentra, parkeergarages en scholen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden