Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat moet je doen tijdens een inbraak

Wat moet je doen tijdens een inbraak?

Wat moet je doen tijdens een inbraak? Dit is een vraag die veel mensen stellen, maar waar ze geen antwoord op hebben. Inbraken kunnen zeer beangstigende gebeurtenissen zijn, en het is belangrijk te weten wat u moet doen om uzelf en uw bezittingen te beschermen. In deze blogpost bespreken we wat u moet doen als u midden in een inbraak terechtkomt. Volg deze tips op en u zult veilig zijn!

 

Bel de politie

Als u in uw huis bent wanneer er wordt ingebroken, is het eerste wat u moet doen de politie bellen. Probeer niet om de inbrekers te confronteren of ze zelf te stoppen. Dit kan u in gevaar brengen en de situatie verergeren. De politie kan de situatie afhandelen en de criminelen vangen.

 

Blijf kalm

Als u eenmaal de politie heeft gebeld, is het belangrijk om kalm te blijven. Probeer uzelf en uw gezinsleden rustig te houden en voorkom paniek. Ga indien mogelijk naar een kamer die uit het zicht van de inbrekers is en doe de deur op slot. Zo bent u veilig tot de politie arriveert.

 

Raak niets aan

Het is ook belangrijk om niets aan te raken in de kamer waar de inbraak plaatsvindt. Dit omdat de inbrekers vingerafdrukken hebben achtergelaten, en je wilt het plaats delict niet verontreinigen. De politie zal op vingerafdrukken moeten zoeken om te proberen de daders te identificeren.

 

 

Zodra de politie is gearriveerd, zal zij de situatie overnemen en de inbraak onderzoeken. Zij zullen u vragen stellen over wat er is gebeurd en bewijsmateriaal verzamelen op de plaats delict. Het is belangrijk dat u meewerkt met de politie en hun vragen naar waarheid beantwoordt. Dit zal hen helpen om de inbrekers te pakken en voor het gerecht te brengen.

Inbraken kunnen beangstigende ervaringen zijn, maar door deze tips op te volgen kunt u uzelf en uw gezin beschermen. Als u zich in deze situatie bevindt, blijf dan kalm en bel onmiddellijk de politie.

 

Voorkom een inbraak door bewakingscamera's te plaatsen

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden