Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Wat zijn de kosten van een alarmsysteem

Wat zijn de kosten van een alarmsysteem?

De kosten van een alarmsysteem verschillen en dat heeft te maken met wat het project inhoudt. Is het een klein project en is de installateur binnen een paar uur klaar? Dan zijn de kosten uiteraard laag. Moet er een groot bedrijfspand worden beveiligd met een volledig alarmsysteem? Dan duurt dit meestal wel langer dan één dag. Wil je meer weten over de kosten? Lees dan verder.

 

De reden voor het installeren van een alarm

Met een alarm kun je jezelf, familie en kostbare spullen goed beschermen, tijdens sommige periodes in het jaar stijgen de aantal inbraken zoals tijdens de kerst of zomervakanties wanneer mensen veel van huis zijn. Daarnaast komen herhaalinbraken ook vaak voor. Dit gebeurt 1 op de 12 keer binnen een korte periode. Een alarm of volledig alarmsysteem kan hét verschil maken bij het beveiligen van jouw huis of bedrijf.

 

Voordeel van een alarmsysteem

Wanneer je gebruik maakt van een alarm of volledig alarmsysteem kun je snel indringers detecteren. Daarnaast kun je het alarmsysteem koppelen met jouw smartphone zodat je direct een melding ontvangt vanuit de alarm app en daarop actie kunt ondernemen. Naast dat je een melding krijgt voor inbraak is het ook mogelijk om een melding te ontvangen bij water, rook of gas detectie.

 

Volledig alarmsysteem met installatie

Voor de kosten in dit artikel kijken we naar een volledig alarmsysteem. We hebben ook losse componenten voor bijvoorbeeld deur of raam beveiliging. Bij een volledig alarmsysteem ben je het beste beveiligd. Binnen onze webshop hebben we het Ajax Alarmsysteem Set Gsm/Lan Hub Starter Set Inclusief Installatie. Zoals in de titel omschreven is deze set mét installatie en zit dit ook al in de prijs inbegrepen. Deze set is prefect om je woning te beveiligen.

 

Alarmsysteem met camera

Naast dat je huis beveiligd is met een alarmsysteem is het ook mogelijk om er camera’s bij te installeren. Wanneer iemand inbreekt of iets vernield op jouw terrein, heb je dit ook meteen op beeld staan. Deze set is een alarmsysteem inclusief camera.

 

Interessante blog:

Hoe werkt een Google Alarmsysteem?

 

Conclusie

De prijs ligt enorm aan wat de wensen zijn. Over het algemeen ligt de prijs tussen de 400 en 1200 euro. Voor die prijs heb een goed werkend basis alarmsysteem.

 

Heb je vragen over een alarmsysteem? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen graag!

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden