Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Weergave en bediening van uw PTZ-camera

Weergave en bediening van uw PTZ-camera

Een PTZ-camera is een camera die op afstand bediend kan worden. Hierdoor kunt u deze camera gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals bewaking of live streaming. In dit artikel leggen we uit hoe u de weergave en bediening van deze camera kunt aanpassen aan uw wensen.

 

Wat betekent PTZ?

PTZ staat voor Pan/Tilt/Zoom. Dit betekent dat de camera op afstand draai- en kantelbaar is, en in- of uitzoomen kan. Hierdoor kunt u de camera precies richten op wat u wilt zien.

 

Hoe werkt de weergave van een PTZ-camera?

De weergave van een PTZ-camera wordt gedaan door middel van een beeldscherm of monitor. Dit kan een computermonitor zijn, maar ook het scherm van een smartphone of tablet. Op het beeldscherm ziet u wat de camera ziet, en kunt u deze aanpassen door de camera te bedienen.

 

PTZ-camera besturen

U kunt de weergave van uw PTZ-camera aanpassen door in te zoomen of de beeldhoek te wijzigen. Ook kunt u de camera verplaatsen door hem naar links of rechts te draaien. Als u de camera bedient, ziet u het beeld op uw scherm. Dit beeld is live, dus wat er gebeurt met de camera, ziet u ook direct op het scherm.

 

Speciale controller

Om een PTZ-camera op afstand te bedienen, heeft u een speciale controller nodig. Deze controller wordt aangesloten op de camera en geeft u de mogelijkheid om de camera te bedienen. U kunt de controller ook gebruiken om het beeld van de camera op een ander scherm weer te geven, bijvoorbeeld op een tv of laptop.

 

Tot slot

De weergave en bediening van een PTZ-camera kunt u dus aanpassen aan uw situatie. Zo heeft u altijd de perfecte beelden en geeft de camera precies weer wat er gebeurt. Wilt u meer weten over PTZ-camera's of andere soorten beveiligingscamera's? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Uiteindelijk is het belangrijkste dat u tevreden bent met de camera die u koopt. Wij hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het maken van een keuze. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van een PTZ-camera, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Tot slot wensen wij u veel plezier met uw nieuwe PTZ-camera!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden