Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Welke beveiligingscamera buiten plaatsen

Welke beveiligingscamera buiten plaatsen?

Je huis beveiligen kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van een beveiligingscamera buiten je woning. In dit artikel vertellen we welke type beveiligingscamera's er geschikt zijn voor buitengebruik en geven we een aantal tips waar je op moet letten bij de aanschaf van zo'n camera.

 

Welk type beveiligingscamera buiten heb je nodig?

Er zijn verschillende type beveiligingscamera's die geschikt zijn voor buiten. Welke camera je kiest, hangt af van welk doel je met de camera wilt bereiken. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale beveiligingscamera's die geschikt zijn voor het vastleggen van beelden in het donker. Andere camera's zijn juist weer beter geschikt voor het vastleggen van bewegende objecten.

 

Waar moet je op letten?

Wanneer je een beveiligingscamera voor buiten gaat aanschaffen, is het belangrijk om te kijken naar de volgende punten:

- Welk type camera je nodig hebt (bijvoorbeeld een IP-camera of analoge camera)

- Welke functies je nodig hebt (bijvoorbeeld een nachtzichtfunctie of bewegingssensor)

- Welk budget je beschikbaar hebt.

 

Welke functies zitten er allemaal op een beveiligingscamera voor buiten?

Beveiligingscamera's voor buiten kunnen over allerlei verschillende functies beschikken. Hieronder hebben we de belangrijkste functies op een rijtje gezet:

- Bewegingssensor: een beveiligingscamera met een bewegingssensor is in staat om bewegingen vast te leggen. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt weten wie er voor je deur staat.

- Nachtzichtfunctie: een beveiligingscamera met nachtzicht is in staat om ook in het donker beelden vast te leggen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je wilt weten wat er 's nachts rondom je huis gebeurt.

- IP-camera: een IP-camera is een beveiligingscamera die beelden via het internet doorstuurt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je op vakantie bent en toch wilt weten wat er thuis gebeurt.

 

Hoeveel kost een beveiligingscamera voor buiten?

Beveiligingscamera's voor buiten kunnen over verschillende prijzen beschikken. Welk budget je nodig hebt, hangt af van welk type camera je wilt aanschaffen. Zo zijn er bijvoorbeeld goedkope beveiligingscamera's die al voor minder dan 100 euro verkrijgbaar zijn. Andere camera's kunnen weer vele honderden euro's kosten. De prijzen lopen uiteen zodat er voor iedereen een geschikte beveiligingscamera tussen zit.

 

Speciaal ontworpen voor verschillende weersomstandigheden

Beveiligingscamera's voor buiten moeten tegen een stootje kunnen. Ze worden namelijk blootgesteld aan weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht. Kies daarom altijd voor een camera die speciaal ontworpen is voor buitengebruik. Zo weet je zeker dat de camera lang meegaat en goed blijft werken, ook in moeilijke omstandigheden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden