Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
welke beveiligingscamera heb ik nodig?

Welke beveiligingscamera heb ik nodig?

Welke beveiligingscamera heb je nodig voor jouw situatie? Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende beveiligingscamera's met verschillende opties. We kunnen begrijpen dat het daardoor moeilijk is om een juiste keuze te maken. In deze blog leggen we uit waar je op moet letten bij het kopen van een beveiligingscamera en wat de opties zijn. 

 

Waarvoor heb je de camera nodig?

Waar ga je de camera voor gebruiken? Wanneer dit duidelijk is kun je meteen gerichter gaan zoeken naar een geschikte beveiligingscamera. Ga je de camera gebruiken om je huis of bedrijf te beveiligen? Ga je de camera tijdelijk gebruiken? Heb je een camera nodig om thuis een oogje in het zeil te houden? Kortom bedenk eerst waar je de camera voor nodig hebt, om zo een geschikte camera te vinden.

 

Heb je een camera voor binnen of buiten nodig?

Ga je buiten camera's plaatsen? Dan is het erg belangrijk dat je in onze categorie beveiligingscamera buiten kijkt voor een geschikte camera. Deze camera's zijn goed beschermd tegen stof, vuil en water. Wanneer je een beveiligingscamera binnen plaatst hoef je hier niet naar te kijken. Heb je een beveiligingscamera voor buiten nodig en ga je in de avond of nacht beelden opnemen? Dan is het ook verstandig om te kijken naar het nachtzicht. Hoeveel meter nachtzicht heb je bijvoorbeeld nodig? Ga je thuis de voordeur filmen of moet er een groot terrein worden beveiligd? Dit is belangrijk om te weten voordat je een geschikte camera koopt. 

 

Mag de camera opvallen of wil je een onopvallende camera?

Wil je graag camera's ophangen die opvallen om ongewenste personen af te schrikken? Dan raden we bullet camera's aan, deze vallen goed op en werken preventief. Heb je liever wat minder opvallende camera's? Dan raden we dome camera's aan, deze kunnen mooi worden weggewerkt en vallen wat minder op. 

 

Heb je een draadloze camera nodig?

Ga je in het wild dieren filmen? Dan heb een camera nodig die voor een lange periode ergens kan blijven staan zonder dat je een kabel nodig hebt. Laat de locatie het niet toe om met kabels te werken? Dan is een draadloze camera een goede oplossing.

 

Hoe wil je de beelden opslaan?

Wanneer je voor een constante opname gaat, raden we een recorder aan. Wil je alleen maar dat er beelden worden opgenomen als er beweging is? Dan is een sd kaart voldoende. Let dan wel op dat je een camera koopt waar een sd kaart in past. Wanneer dit het geval is staat dit in de omschrijving van het product. Er is ook cloudopname mogelijk, vaak betaal je dan een abonnement om te beelden in de cloud op te kunnen slaan. 

 

Conclusie

Wanneer je de bovenstaande vragen hebt beantwoord heb je een duidelijk beeld van welke camera je nodig hebt voor jouw project. Zo wordt een camera kiezen alleen maar makkelijker.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden