Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Welke beveiligingscamera past bij mij?

Welke beveiligingscamera past bij mij?

Er zijn enorm veel beveiligingscamera’s te vinden binnen onze webshop. Het is belangrijk dat je een juiste keuze maakt. Breng in kaart waarvoor je de camera wilt gebruiken en welke camera het beste past bij de situatie. In deze blog geven we je een aantal tips op je op weg te helpen.


Wat is het doel van de camera?
Het doel van de camera is belangrijk om eerst in kaart te brengen, zo kun je al veel beter een keuze maken. Bij deze hebben we een aantal doelen op een rijtje:

Veiligheid
Wil je je veiliger voelen in je eigen huis? Misschien heb je al ooit eens een inbraak of vandalisme meegemaakt en voel je je minder veilig. Dat kan een reden zijn om beveiligingscamera’s op te laten hangen. Dit kan ook binnen bedrijven voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je werknemers.

Bewijsmateriaal
Wanneer je het een inbraak of overval op beeld hebt heb je goed bewijsmateriaal voor de politie en de verzekering. De politie kan de beelden bekijken en gebruiken om de dader op te sporen.

Preventie
Beveiligingscamera’s kunnen er ook voor zorgen dat inbrekers jouw huis of bedrijf overslaan. Wanneer een potentiële inbreker allemaal camera’s ziet hangen denkt hij twee keer na of hij wel bij jou naar binnen gaat. Het is goed om een inbraak of overval te voorkomen, dan scheelt een hoop gedoe.Welke soort camera heb ik nodig?
Wanneer je weet wat het doel is, kunnen we gaan kijken welke camera daar perfect bij past. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende beveiligingscamera’s.

Domecamera’s
Bij domecamera’s zie je niet waarop ze zijn gericht. Het kan zijn dat de camera niet op jou is gericht maar dit wel zo lijkt en andersom. Zo hebben mensen het niet altijd door of ze wel of niet in de gate worden gehouden. Deze type camera’s zijn fijn om te gebruiken binnenshuis.

Bulletcamera’s
Deze hebben een wat langwerpige vorm en zijn compact. Deze camera’s zijn opvallend en zeer geschikt voor buiten. Wanneer je de camera buiten gaat ophangen zal de bulletcamera zeker opvallen en werkt deze preventief!

Wifi-beveiligingscamera
De camera maakt dan verbinding met het wifi netwerk en met een app kun je dan live meekijken wat er gebeurt, erg handig als je niet thuis bent en toch wilt zien wat er thuis of bij je bedrijf gebeurt.

Analoge camera
Deze camera’s zijn via een draad verbonden aan een monitor en werken samen met een recorder. Het voordeel hiervan is dat je met een recorder de beelden kan opnemen en later kan terugkijken. Deze camera’s kun je zowel binnen als buiten gebruiken

Hulp nodig? Geef ons een seintje, wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze!

Installeren van de camera

Wanneer je de juiste camera hebt gevonden wil je deze nu natuurlijk ophangen en installeren. Vind je het moeilijk om deze zelf te installeren dan kunnen wij altijd helpen met de installatie. We kijken daar de situatie en wat de perfecte plek is om de camera op te hangen. Heb je meerder camera’s? Dan zorgen we dat deze allemaal netjes worden gemonteerd en checken we of alle camera’s werken.

Heb je vragen over een camera of een volledige cameraset? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen!

Security Thuis | Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden