Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Welke Google Home producten zijn er allemaal

Welke Google Home producten zijn er allemaal?

Google heeft verschillende Google Home producten op de markt gebracht. In deze blogpost bespreken we alle Google Home producten en vertellen we je welke je kunt toevoegen in de Google Home app. Daarnaast leggen we ook uit wat de mogelijkheden van deze producten zijn om je huis slim te maken of beveiligen.

Verschillende Google Home producten

Google Home is een slimme speaker die je kunt gebruiken om met je stem te zoeken op het internet, naar muziek te luisteren, weerberichten op te vragen en nog veel meer. Google Home kan ook worden gebruikt om met andere slimme apparaten in huis te communiceren. Denk hierbij aan het bedienen van de verlichting, thermostaat of een TV. Dit kan allemaal via de Google Home app die je op je smartphone of tablet installeert.

Google Home Mini is een kleinere versie van de Google Home speaker. Deze slimme speaker kan alle zelfde dingen als de normale Google Home, maar is veel compacter. De Google Home Mini is daardoor makkelijker mee te nemen en neemt minder ruimte in beslag.

Google Home Max is een grote versie van de Google Home speaker. Deze slimme speaker levert een krachtigere geluidsweergave dan de normale Google Home en is daarom beter geschikt voor gebruik in een grotere ruimte.

 

Welke smart home producten kun je koppelen met Google Home?

Er zijn verschillende slimme apparaten die je kunt koppelen met Google Home. Zo kun je bijvoorbeeld een smart thermostaat, verlichting of een TV aan de Google Home speaker koppelen. Dit kan allemaal via de Google Home app. Daarnaast kun je ook andere Google Home producten, zoals de Google Home Mini of de Google Nest Hub, aan de speaker koppelen. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om met je stem te bedienen en te communiceren in huis. Welke producten je precies kunt koppelen, hangt af van het type Google Home product dat je hebt. Sommige producten zijn alleen compatibel met bepaalde types Google Home speakers of schermen.

 

Hoe maak je je huis veiliger met Google Home?

Google Home kan ook worden gebruikt om je huis veiliger te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een beveiligingscamera of alarmsysteem aan de Google Home speaker koppelen. Dit geeft je de mogelijkheid om de camera of het alarmsysteem met je stem te bedienen. Daarnaast kun je ook meldingen ontvangen op je Google Home speaker wanneer er beweging wordt gedetecteerd door de camera of het alarmsysteem. Dit kan een handige manier zijn om te weten wanneer er iemand bij je huis is of wanneer er iets verdacht gebeurt. Welke producten je precies kunt koppelen, hangt af van het type Google Home product dat je hebt. Sommige producten zijn alleen compatibel met bepaalde types Google Home speakers of schermen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Hoe kun je de speelkamer van uw kinderen beveiligen?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden