Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Welke IP camera kopen

Welke IP camera kopen?

U wilt een IP camera kopen, maar welke is het beste voor u? Er zijn veel verschillende soorten en merken op de markt. Daarom is het soms moeilijk om te bepalen wat de beste keuze is. In dit artikel geven we advies over welke IP camera het beste bij u past.

 

Breng in kaart wat je precies wilt

Als u op zoek bent naar een IP camera, is het belangrijk om te weten wat u precies wilt gebruiken. Wilt u de camera alleen binnenshuis gebruiken of ook buitenshuis? Wilt u de camera gebruiken voor beveiliging of wilt u ook kunnen opnemen? Als u weet wat u precies wilt gebruiken, is het makkelijker om de juiste camera te kiezen.

 

Er zijn veel verschillende soorten IP camera's

Er zijn veel verschillende soorten IP camera's op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld bullet camera's, dome camera's en miniaturisatie camera's. Wat het beste bij u past, hangt af van wat u precies wilt gebruiken.

 

Bullet camera's zijn ideaal voor buiten

Als u een IP camera wilt gebruiken voor beveiliging, is een bullet camera een goede keuze. Bullet camera's zijn compact en makkelijk te installeren. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen weer en wind.

Dome camera's zijn ideaal voor binnen

Dome camera's zijn een goede keuze als u de camera binnenshuis wilt gebruiken. Dome camera's zijn makkelijk te verbergen en kunnen daardoor minder opvallen.

Miniaturisatie camera's zijn ideaal voor opnames

Als u de camera wilt gebruiken om op te nemen, is een miniaturisatie camera een goede keuze. Miniaturisatie camera's zijn klein en makkelijk te verbergen. Daarnaast nemen ze ook minder ruimte in beslag dan andere camera's.

 

Let bij het kiezen van een IP camera ook op de resolutie

Als u een IP camera wilt kopen, is het belangrijk om te letten op de resolutie. De resolutie bepaalt hoe scherp de beelden zijn die de camera maakt. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de beelden.

Kies voor een camera met hoge resolutie als u de camera wilt gebruiken voor opname en beveiliging.

Bepaal hoeveel geheugen je nodig hebt

Als je gaat opnemen met je IP camera, is het belangrijk om te bepalen hoeveel geheugen je nodig hebt. De camera maakt namelijk continue beelden en die moeten ergens opgeslagen worden.

Hoeveel geheugen je nodig hebt, hangt af van hoeveel beelden je wilt opslaan. Als je bijvoorbeeld een dag lang wilt opnemen, heb je ongeveer 30 GB aan ruimte nodig.

Kies voor een camera met ingebouwd geheugen als je weinig ruimte hebt. Als je meer ruimte hebt, kun je ook kiezen voor een camera met een externe harde schijf.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden