Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Welke SD kaart voor ip camera nodig?

Welke SD kaart voor ip camera nodig?

Het is mogelijk om beelden van je IP camera op te slaan via een sd kaart. Welke sd kaart je hiervoor nodig hebt en hoe je deze gebruikt leggen we uit in deze blog.

Wat is een IP camera?

Een IP camera maakt gebruik van het internetprotocol oftewel IP, dit kan draadloos zijn of bekabeld. Beeld en geluid worden via het internet verzonden en kunnen hierdoor overal ter wereld worden bekeken. Dit kan op verschillende apparaten zoals; computer, laptop, tablet en smartphone. We leveren ook IP recorders voor onze IP camera’s.

Het is ook mogelijk dat de beelden worden opgeslagen op een SD kaart in de camera, zo heb je geen recorder nodig wat weer kosten bespaard. Let even op dat als je geen PoE switch hebt voor je IP camera hebt, je wel een voedingsadapter moet kopen om je IP camera te voeden. Daarnaast kunnen de IP camera(‘s) direct worden verbonden naar een alarmcentrale.

 

Waarom beelden opslaan op een SD kaart?

Wanneer je gebruik maakt van een SD kaart scheelt dit kosten omdat je dan geen gebruik maakt van een recorder of een harde schijf. Wat ook een groot voordeel is ten opzichte van cloud opname is dat wanneer de internetverbinding wegvalt er toch beelden worden opgeslagen. Een SD kaart heeft geen internetverbinding nodig en slaat altijd de beelden op.

 

Welke SD kaart heb ik nodig?

Wanneer je gebruik wilt maken van SD kaart opname, kun je het beste een Micro SD kaart gebruiken. In de omschrijving van de IP camera op onze website staat meestal bij of er in de camera een micro sd kaart past. Wil je veel opnemen? Dan hebben we de Micro SD kaart van 256GB. Wanneer het kaartje vol zit kun je deze leegmaken, bekijken en bewaren zo nodig op bijvoorbeeld een pc of harde schijf. Vervolgens plaats je de lege kaart weer terug in de IP camera.

 

Hikvision Microsd Kaart 256Gb Speciaal Voor Videobewaking Apparatuur

Specificaties

  • Hikvision

  • MicroSD

  • 256GB

  • Class 10 U1 V30

  • Ideaal voor videobewaking apparatuur

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden