Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Welke smart home oplossingen zijn er allemaal

Welke smart home oplossingen zijn er allemaal?

In dit artikel bespreken we smart home oplossingen. Wat is smart home precies en hoe werkt het? Daarnaast lichten we enkele smart home oplossingen toe.

 

Minder nadenken met smart home

Smart home is een verzamelnaam voor technologieën die het dagelijkse leven in huis gemakkelijker, veiliger en energiezuiniger maken. Smart home producten communiceren met elkaar via hetzelfde draadloze netwerk en zijn via een app of spraakbediening aan te sturen. Zo kan je met smart home bijvoorbeeld de verwarming automatisch laten aanspringen als je thuiskomt, de wasmachine starten wanneer er geen wind is om energie te besparen of de deur automatisch op slot doen als je weggaat.

 

Welke smart home oplossingen passen bij mij?

Er zijn smart home oplossingen voor verschillende soorten problemen. Welke smart home oplossing het beste bij jouw past, is afhankelijk van je wensen en behoeften. Hieronder hebben we enkele smart home oplossingen op een rijtje gezet:

 

- Een verwarmingssysteem dat reageert op beweging in huis, zodat je nooit meer vergeet de verwarming uit te zetten

- Een thermostaat die leert hoe jij je verwarmingssysteem gebruikt en automatisch aanpassingen doet om energie te besparen

- Spraakbediening voor het aansturen van smart home apparaten, zoals verlichting en thermostaten

- Een deurslot dat automatisch op slot gaat wanneer je het huis uitgaat en alleen toegang geeft aan mensen die jij vertrouwt

- Een beveiligingscamera die je via een app op je telefoon kunt bekijken en waarmee je direct contact kan leggen met de alarmcentrale in geval van nood

- Een smart tv die aanbevelingen doet op basis van wat je eerder hebt gekeken en automatisch opnieuw afspeelt wanneer je een serie hebt onderbroken

- Een verlichtingssysteem dat sfeerverlichting aanpast aan de tijd van dag en automatisch dimt wanneer je naar bed gaat.

 

Hoe moet je deze smart home oplossingen installeren?

De meeste smart home oplossingen werken via een app. Je installeert de app op je telefoon en geeft aan welke apparaten je wilt aansluiten. Vervolgens koppel je de smart home apparaten met elkaar door ze in te stellen op hetzelfde draadloze netwerk. Sommige smart home oplossingen, zoals een verwarmingssysteem of thermostaat, kunnen door een professional worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om te checken of de smart home oplossing die je wilt gebruiken compatibel is met de apparaten die je al in huis hebt.

 

Welke smart home oplossingen spreken jou het meeste aan? 

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden