Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Welke utp kabel voor IP camera

Welke utp kabel voor IP camera?

Wil je een IP camera aansluiten op je netwerk? Het is belangrijk dat je de juiste utp kabel gebruikt. Er zijn verschillende soorten utp kabels, maar welke is nu geschikt voor een IP camera? In dit blogartikel leggen we het uit!

 

IP camera aansluiten op je netwerk

Als je een IP camera wilt aansluiten op je netwerk, heb je een utp kabel nodig. Er zijn verschillende soorten utp kabels, maar welke is geschikt voor een IP camera?

 

Verschillende UTP kabels

UTP kabels zijn er in verschillende categorieën. De meeste IP camera's werken op category-CAT-kabels. Dit zijn kabels die geschikt zijn voor hoge snelheden en veel dataverkeer. Een andere optie is een STP-kabel. Dit is een kabel met extra shielding, waardoor het minder gevoelig is voor interferentie. STP-kabels zijn echter wel duurder dan CAT-kabels.

 

Wat is een CAT-kabel?

Een CAT-kabel is een kabel die geschikt is voor hoge snelheden en veel dataverkeer. De meeste IP camera's werken op category-CAT-kabels.

 

Wat is een STP-kabel?

Een STP-kabel is een kabel met extra shielding, waardoor het minder gevoelig is voor interferentie. STP-kabels zijn echter wel duurder dan CAT-kabels.

Verschillende soorten CAT-kabels

Als je kiest voor een CAT-kabel, heb je nog wel keuze uit verschillende soorten. De meeste IP camera's werken op category-CAT-kabels. Dit zijn kabels die geschikt zijn voor hoge snelheden en veel dataverkeer. CAT-kabels zijn er in verschillende categorieën, van CAT-0 tot en met CAT-16. De meeste IP camera's werken op een CAT-5e of CAT-6 kabel.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Op wat voor manieren krijgen beveiligingscamera's stroom?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden