Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Werkt een nep beveiligingscamera tegen inbraak

Werkt een nep beveiligingscamera tegen inbraak?

Heb je wel eens overwogen om een beveiligingscamera aan te schaffen? Vaak is dit een goede manier om inbrekers af te schrikken. Maar wat als je niet de beschikking hebt over een groot budget? Dan kun je ook kiezen voor een nep beveiligingscamera! Deze camera's zijn steeds populairder aan het worden, en dat is niet zo vreemd. Ze zien er namelijk heel erg realistisch uit! In dit artikel vertellen we je alles over nep beveiligingscamera's.

 

Wat is een nep beveiligingscamera?

Een nep beveiligingscamera is precies wat de naam al zegt: een camera die nep is. Dit betekent dat het niet mogelijk is om ermee te filmen of op te nemen. Toch ziet de camera er erg realistisch uit, en dat is het belangrijkste voordeel. Een nep beveiligingscamera kan ervoor zorgen dat inbrekers afschrikken, omdat ze denken dat er een echte camera aanwezig is. Hierdoor zijn nep beveiligingscamera's steeds populairder aan het worden, want ze zijn heel erg effectief en je hoeft er niet veel geld voor uit te geven.

Wat voor extra functies zit er op een nep beveiligingscamera?

De nep beveiligingscamera's die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zitten vaak wel met een aantal extra functies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nep camera met bewegingssensor. Dit betekent dat de camera automatisch aan gaat als er iemand in de buurt komt. Op deze manier kan je nep beveiligingscamera dus ook echt werk doen! Daarnaast zijn er ook nep beveiligingscamera's die geluid maken. Dit kan een nep alarm zijn, maar ook gewoon het geluid van een camera die aan gaat. Dit kan inbrekers natuurlijk ook erg afschrikken.

 

Bekijk hier de volledige categorie!

 

Hoe installeer je nep beveiligingscamera's?

Installeren is heel erg eenvoudig. Je bevestigt de camera met behulp van de beugel (indien nodig) aan de muur of het plafond, en je werkt de kabels vervolgens netjes weg zoals je dat bij een echte beveiligingscamera ziet. Zo is een nep beveiligingscamera niet te onderscheiden van een echte.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden