Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Werkt Google Home met bluetooth

Werkt Google Home met bluetooth?

Google Home is een handige tool die je helpt met allerlei dagelijkse activiteiten. Je kunt ermee op internet zoeken, je agenda bijhouden en zelfs je huis schoonmaken. Maar werkt Google Home ook met bluetooth? In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden van Google Home en bluetooth!

 

Werkt de Google Home app met bluetooth?

In tegenstelling tot veel andere slimme apparaten werkt Google Home NIET met bluetooth. Dit betekent dat je geen Bluetooth-apparaten kunt koppelen aan je Google Home. Je kunt wel een aantal andere apparaten draadloos met je Google Home verbinden, zoals een Chromecast of Nest-thermostaat.

 

Hoe werkt de Google Home app?

De Google Home app werkt door middel van een wifi-verbinding. Dit betekent dat je de app kunt gebruiken om op internet te zoeken. De Google Home app werkt ook als een soort centrale hub voor al je andere slimme apparaten. Zo kun je in de app zien welke apparaten je hebt gekoppeld aan je Google Home en hoe ze werken. Ook kun je in de app instellen hoe je wilt dat de apparaten werken.

 

De Google Home app is dus een handige tool voor het gebruik van slimme apparaten in huis. Helaas werkt de app niet met bluetooth, maar er zijn wel andere manieren waarop je de app kunt gebruiken.

 

Wat zijn de alternatieven voor bluetooth?

Er zijn een aantal alternatieve opties voor het gebruik van bluetooth met Google Home. Zo kun je bijvoorbeeld een Chromecast of Nest-thermostaat koppelen aan je Google Home. Ook kun je de Google Home app gebruiken om op internet te zoeken of als centrale hub voor alle andere slimme apparaten in huis.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden