Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Wil je een CCTV camera kopen Hier moet je op letten

Wil je een CCTV camera kopen? Hier moet je op letten

Als u in de markt voor een CCTV-camera bent, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Niet alle bewakingscamera's zijn gelijk geschapen, en er zijn enkele belangrijke kenmerken waar u op moet letten voordat u tot aankoop overgaat. In deze blogpost bespreken we de belangrijkste factoren die u moet overwegen bij het kopen van een CCTV-camera. We zullen ook enkele tips geven over hoe u de juiste camera voor uw behoeften kunt kiezen. Dus als u klaar bent om een CCTV-camera te kopen, lees dan verder!

 

De resolutie

Het eerste wat u moet overwegen wanneer u een CCTV-camera koopt, is de resolutie. De resolutie van de camera bepaalt de kwaliteit van het beeld dat hij vastlegt. Als u een helder en scherp beeld wilt, dan moet u op zoek naar een camera met een hoge resolutie. Als u echter op een budget zit, kunt u ook camera's vinden met lagere resoluties die u nog steeds een beeld van behoorlijke kwaliteit geven.

 

Het gezichtsveld

Het tweede waar je rekening mee moet houden is het gezichtsveld. Het gezichtsveld is de hoek waaronder de camera kan zien. Een breder gezichtsveld betekent dat de camera meer kan zien, terwijl een smaller gezichtsveld betekent dat de camera slechts een kleiner gebied kan zien. Bij het kiezen van een CCTV-camera, moet u nagaan hoe groot het gebied is dat u moet kunnen zien.

 

De opslagcapaciteit

Het derde ding om te overwegen is de opslagcapaciteit. De opslagcapaciteit verwijst naar hoeveel beelden de camera kan opslaan voordat ze moeten worden overschreven. Als u van plan bent veel beelden op te slaan, dan hebt u een camera nodig met een grote opslagcapaciteit. Als u echter maar een paar beelden hoeft op te slaan, kunt u met een kleinere opslagcapaciteit wegkomen.

 

De prijs

Het vierde en laatste ding om te overwegen is de prijs. CCTV-camera's variëren in prijs van zeer betaalbaar tot vrij duur. Bij het kiezen van een camera, moet u rekening houden met uw budget en een camera vinden die daar binnen past.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Creatieve manieren om werknemers te betrappen op winkeldiefstal

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden