Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service

Betalen & Verzenden

Verzenden 

Let op! Wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan dat je van ons gewend bent. PostNL doet zijn uiterste best om de pakketjes zo snel mogelijk te bezorgen. 

Bedankt voor het vertrouwen in ons!

Alle producten worden door ons uit het magazijn gehaald en persoonlijk ingepakt. Voordat wij alles inpakken, testen wij uw producten op functionele werking en of alles compleet is. Mocht er iets ontbreken bij uw order? Dan nemen wij even telefonisch contact op. Gebruik daarom altijd een geldig telefoonnummer. 

Levertijden Nederland, België en Duitsland
Security Thuis levert in Nederland, België en Duitsland.

Nederland en België:
Streven we ernaar om binnen 24-48 uur het pakket te verzenden

Duitsland:
3 werkdagen.

Door drukte kan de verzending 1 a 2 werkdagen langer duren. Wij vragen uw begrip hiervoor.

De pakketjes worden geleverd door PostNL. Pakketjes naar Duitsland worden geleverd door DHL.

Voorraad
Voor alle bestellingen hebben wij minimaal 24-48 uur nodig om alles te testen, controleren en verzenden. Zijn er producten niet op voorraad? Dan kan de verzending tussen de 3 en 7 werkdagen duren.

Verzendkosten
De verzenkosten voor Nederland en België zijn €6,95. Bestel je een bedrag boven de €150? Dan zijn de verzendkosten gratis.

De verzendkosten naar Duitsland zijn €35.

Facturen en discrete verzending
Alle pakketten worden discreet verzonden, zonder reclames, pakbonnen of facturen. Facturen worden nooit per post verzonden, deze worden digitaal per E-mail toegestuurd. We gebruiken ook geen plakband met reclames.


Je pakketje volgen
We houden je graag op de hoogte van de status van jouw bestelling. Je ontvangt een e-mail:
- Op het moment dat je de bestelling plaatst ontvangt je een orderbevestiging
- Als de bestelling is verzonden (tracktrace code)

De TrackTrace informatie van PostNL wordt altijd verzonden naar het e-mailadres waarmee je bij ons de bestelling hebt geplaatst.

Ben je niet thuis?
Je bestelling wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres.  Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt jouw bestelling niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). Wanneer het niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.         

 

 

Betaalinformatie 
 
Je kunt je bestelling op de volgende manieren betalen:

IDEAL
Betaal je bestelling gemakkelijk met IDEAL via jouw vertrouwde internetbetaalomgeving. Bovendien is het veilig omdat je de betaling moet bevestigen met jouw elektronische handtekening. 


PayPal
PayPal is een online betaalmethode waarmee je gemakkelijk en veilig online betalingen kunt ontvangen. PayPal helpt jouw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Jouw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw jouw gegevens via internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: je betaalt met slechts een paar klikken omdat jouw kaartgegevens gekoppeld zijn aan jouw account - en je deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Maak gratis een PayPal-account aan en koppel deze aan jouw bankrekening of creditcard. 

Creditcard (Visa/MasterCard)
Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen. Je kunt alle kaarten met VISA- of MasterCardsymbool gebruiken. Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld. Bij betaling met VISA/MasterCard behoudt Security Thuis het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of de adresgegevens van de klant juist zijn. Zodra je creditcardbetaling is gecontroleerd, wordt je bestelling direct verzonden.


Bancontact / MisterCash
Alle bestellingen uit België kun je veilig en vertrouwd afrekenen met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact / MisterCash kun je afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van je eigen bank. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij je bank kun je direct gebruik maken van Bancontact / MisterCash, zonder verdere aanmelding.