Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service

Installatieservice

De installatieservice is alléén beschikbaar in Nederland en België. 

Geen zorgen! Je kan nog steeds een bestelling doen zonder installatieservice. Wij verzenden onze producten wereldwijd.

Wanneer je een camera of alarmsysteem hebt besteld via onze webshop heeft u de mogelijkheid om deze te laten installeren door middel van onze installatieservice. Dit kunt u gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.  

We hebben complete camera sets en alarmsystemen waarbij de installatieservice in de prijs zit inbegrepen. Doet u een grote bestelling of wilt u voor uw bedrijf of huis camera's laten installeren? Dan raden wij aan om het contactformulier in te vullen, ons te bellen of een WhatsApp sturen naar  +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen uw wensen kunnen doornemen.

                                                   +31 (0)6 19 33 61 39De installatie opdrachten laten wij uitvoeren door Stetrin Security B.V. Dit bedrijf zal contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en eventueel een afspraak te maken. Deze komt dan langs om een offerte op te maken, de locatie de bekijken en u het beste advies te geven. De deskundige zal luisteren naar uw wensen en gaat kijken naar wat er mogelijk is op de locatie.

Wanneer het om een enkele camera gaat of een video deurbel, dan is dit prima in te schatten op afstand hoeveel tijd het kost om dit te installeren en zal er meteen een afspraak worden gemaakt. Met grotere projecten is het lastiger en is het prettig om een deskundige te laten kijken naar de situatie.

Wilt u graag uw camera of alarmsysteem laten installeren door deskundigen? Vul ons contactformulier in of stuur ons een WhatsApp en wij helpen u graag verder.

 

Onderhoud

Een professionele beveiligingssysteem moet ten alle tijden voorzien zijn van jaarlijks onderhoud, minimaal 1 keer per jaar. Onderhoud zorgt ervoor dat een camera systeem optimaal blijft functioneren en dat fouten vroegtijdig gesignaleerd en opgelost kunnen worden. Tevens is het van belang om het object nogmaals te controleren op dode punten, onze specialisten staan je graag te woord met duidelijk advies.